Strach zo psov!

Príspevok v téme: Strach zo psov!
antipsíčkar

Vopred sa ospravedlňujem všetkým zodpovedným psíčkarom.Mám až panický strach zo psov.Mám 37 rokov a dve malé deti.Tento strach u mňa vypukol minulé leto,keď som bola s detmi na prechádzke,a oproti nám sa vyrútili dva veľké psy,a ich majiteľ nikde.Mala som veľké problémy dostať do bezpečia moje deti.Ich majiteľa som neskôr vypátrala,a tvrdil mi,že to sú šteňatá salašnícke plemeno,a majú radi deti.Od tohto zážitku mám neuveriteľný strach.Bývam na sídlisku,ktoré je pri jazere,je tu veľa psíčkarov,ale dosť bezohľadných,nechajú ich voľne pobehovať,aj keď vedia,že je tu veľa detí.Bojím sa veľmi pitbullov.Ako sa mám brániť?Sú tieto bojové plemená pod kontrolou?Pretože niekedy sú ich majitelia úplny dementi,alkoholici.Čo mám robiť pri strete s týmito psami,existuje niaka obrana?Mám naozaj veľký strach,elektrický paralizátor pomôže?Ešte raz sa ospravedlňujem zodpovedným psíčkarom,ale mám strach o deti a ich bezpečnosť.

antipsíčkar

bulla,už mi tu písali o tom spreyi-anti-dog.Ak mám povedať pravdu,ešte som ho neobjednala,no už sa chystám.No ja neviem,či nespanikárim skôr,ako ho budem schopná použiť.Boli sme teraz v nedeľu na prechádzke,postretávali sme dosť psov,tak sa pokúšam nebáť sa.Stále som v strehu,no uvidíme.A emma emmuška,máš pravdu,je to už asi paranoja,musím to prekonať,snažím sa.

bulla

antipsickar - ak mas naozaj velky strach, tak si kup taky slzny plyn na psy. Len musis dat pozor aby sa tvoje deti k tomu nedostali. Ked by si to na nejakeho psika isla strieknut, tak ho odplasi uz len ten zvuk . to sycanie. Ale pozor... pouzivat len v nutnom nebezpecenstve. Mna napadol rotvajler ked som bola na prechadzke s mojim rockym. Dodriapal mi ruky a dohryzol psika. Odvtedy toto nosim pri sebe...

..........................

martin 242:-))to len ludia sa nevedia naucit ze nemecky ovciak nie je vlciak:-))
mna tiez napadne ceskoslovensky vlciak, ked sa povie vlciak.

Martin_242

Vlčiak je kríženec karpatského vlka a nemeckého ovčiaka, takmer nikto ho nechová kvôli jeho polodivokej plachej a agresívnej povahe, ktorý zdedil po vlkovi.
Nechápem, čo sem toto vzácne plemeno pletiete, myslím, že väčšina z vás ho naživo ani nevidela.

mirkaaa

emma emmuska skus si precitat vsetky prispevky, lebo ja som osobne pisala, ze by som chcela mat americ.stafor.teriera nie ze je nebezpecnejsi ako pitbul a pisala som,ze poznam aj taky pripad, kde pitbul je milacik no nic o tom, ze je nebezpecnejsi a pod.... vies rovnako pitbul aj staford su bojove plemena a vlciak bojove plemeno nieje...

deddy

emma emmuska, niekto ma panicky strach zo psov, a nevysvetlis mu ze ten tvoj jej neublizi, tomu nezabranis
ale mam pocit ze tvoja reakcia je dost neopodstatnena a to ze tvojho psa vencis s kozenym nahubkom je tvoja chyba, lebo z toho co si napisala mi vyplyva len tvoja nechut/nevedomost/alebo neschopnost (?-posud sama) sa mu venovat od mlada a vystrihat sa podobnemu spravaniu, v pripade pokial ho od stenata mas, pokial nie tak sa ospravedlnujem, lebo to potom meni situaciu

emma emmuska

Mirkaa... preco porovnavas Am. staff terriera ze jenebezpecnejsi nez napr. pittbull.. rovnako nebezpecny ako moj Am. staffrod moze byt nejaky vlciak alebo rhodezsky ridgbeack... a man napr kusol kokrspaniel a co teraz...

emma emmuska

poely urcite nie.. jamam jedneho bojoveho doma aje agresiv y priznavam aj na cudzich ludi a le nosim ho na trakoch a s kozennym kosíkom es te v zivote s ami nestalo ze pokial niekto na nho nezautocil (zakrical, zdvihol ruku a pod.)... ale na psov je zly a tak ho nepustam jedine vo vybehoch na to urcenych a k detom ho nepustam vobec.. tak tak nech hlavne deti neutekaju hne za nimi ale nekusne...
Bojis sa psov len preto ze sa rozbehli dvaj aoproti? to este nemusi zanmenat ze chcu ublizit... dost paranoja..

mirkaaa

deddy mna osobne zarazili pripady ked pes zautocil ci na majitela alebo dieta, preto lebo im prave zobrali steniatka, pes bol nahnevany a drzost je to, ze majitel si ho nezatroril poriadne a doslo k tragedii...