Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kozmeticka v KOSICIACH

Príspevok v téme: kozmeticka v KOSICIACH
usiko

ahojte baby /aj chlapci/ ...chcela by som vas poprosit o pomoc pri hladani dobrej kozmeticky v KE, najlepsie niekde pri Terase...potrebujem hlbkove cistenie pleti, teda odtranit uhry a tak....chodila som predtym ale prestala som, lebo tyzden potom, co som bola u kozmeticky, som si davala do poriadku zapalene vyrazky, ktore ona nie dobre vytlacila a nasledne sa zapalili...alebo som chodila k jednej, ktora mi skoro nic nevytlacila, velmi rychlo skoncila s cistenim a zaplatila som 300 sk, a domov som prisla taka iste a ako som odisla...hladam kozmeticku, ktora si da na praci zalezat, je setrna, vie ako na to a je tak stredne draha...ale kvalitna....Tak mi prosim napiste, kde taka je, ake mate skusenosti, ako prebieha u nej osetrenie pleti - cistenie a kolko sa za neho priblizne plati....tiez preco sa vam paci a kde najdeme na nu kontakt....dakujem vam velmi pekne....

marcelka.

usiko: ak chces mozem ti poradit a ty to mozes skusit, ak mas zaujem tak skus prist dnes, zajtra alebo aj v stredu na Moyzesovu 36, oproti slov. rozhlasu, taka zlta budova, je tam kkozmeticke poradenstvo, organizujem to ja a este dve dalsie panie, je to vyborne a uplne super..ved prid nic za to nedas...a inac kona sa to dnes, zajtra a aj v stredu ako som uz spominala o 16., 17., 18 hodine - prid vyskusas a uvidis! Na prvy krat nezaplatis nic! tak zatial ahoj a pekny dnik