ahojte baby /aj chlapci/ ...chcela by som vas poprosit o pomoc pri hladani dobrej kozmeticky v KE, najlepsie niekde pri Terase...potrebujem hlbkove cistenie pleti, teda odtranit uhry a tak....chodila som predtym ale prestala som, lebo tyzden potom, co som bola u kozmeticky, som si davala do poriadku zapalene vyrazky, ktore ona nie dobre vytlacila a nasledne sa zapalili...alebo som chodila k jednej, ktora mi skoro nic nevytlacila, velmi rychlo skoncila s cistenim a zaplatila som 300 sk, a domov som prisla taka iste a ako som odisla...hladam kozmeticku, ktora si da na praci zalezat, je setrna, vie ako na to a je tak stredne draha...ale kvalitna....Tak mi prosim napiste, kde taka je, ake mate skusenosti, ako prebieha u nej osetrenie pleti - cistenie a kolko sa za neho priblizne plati....tiez preco sa vam paci a kde najdeme na nu kontakt....dakujem vam velmi pekne....
kozmeticka v KOSICIACH
khdafi,
nevies nahodou jej cislo?dakujem...ak treby, posli mi ho na mail, budem velmi povdacna....
ahojte, inac ak by niekto chcel prist, tak pre istotu sem hodim aj moje cisielko, aby sme sa potom mohli najst: 0908 40 44 66
neni zac, tesim sa aj ja :-))))
dik marcelka, prideme urcite :) som rada, ze este ziju zlati ludia :) tesim sa, paaaa
blaaa: samozrejme pridte budem velmi rada a tesim sa na vas uz teraz :-) Kryta plavaren v KE na prvon poschodi, tam vas uz budem cakat, dnes , zajtra alebo v stredu o 16, 17 a tiez aj o 18 hodine. Ahojte .... :-)
ahooooj,mozem sa prist poradit aj ja? vlastne my s kamoskou? obe mame trosku blbu plet :( prosiiim
mila usiko: tesim sa, ale menim lokalitu, lebo vyrobky mam tam a vsetko okolo toho :-) bude to na krytej plavarni v KE , na prvom poschodi urcite vies kde to je..kludne mozes so sebou zobrat aj nejaku kamosku, poradime ti ohladom pleti, urcite :-)))
oki, marcelka, pridem dnes.....dakujem....