Ahojte, ja som bol na operacii pri celkovej anesteze 13.2.2012 v novej nemocnici v Kosiciach. Preberanie po narkoze v pohode, nebolo mi zle, trosku som povypluval krv a to bolo vseto. Silne bolesti zacali 3 den, kedy sa rany zapalili, vraj je to normalne proces vzhladom na to ze v hrdle su vzdy pritomne bakterie. Mal som silne pichlave bolesti na oboch stranach,bolest vyzarovala az do usi a niekedy ma boleli aj zuby. Clovek nevie, hltat, jest, spat. Treba vela pit, aby lozka neboli suche a aby sa nerobili leptave sliny. Po 4 dnoch ma pustili domov. Vyrazne mi bolesti ustupili az 16 den po operacii. Momentalne som 22 den po operacii a este citim jemne bolenie ale uz to je malina. Vyskusal som skoro vsetky lieky od bolesti, panadol, paralen, novalgin, ten rapid....vsetko slabo zaberalo, mne najviac zabral Ibalgin ale zacal som ho uzivat az 8 den po operacii, vraj ma vplyv na zrazanlivost krvi. 10 den sa mi rany trosku rozkrvacali, mal som intimnu aktivitu s priatelkou :-D, krvacanie nebolo velke, zastavil to studeny obklad, zopar kvapiek vytieklo. 2 tyzdne som dodrzoval tekutu stravu, potom treba uz hustejsie nech si zvyka sliznica. po 16 dni ustupili pichlave bolesti, ostali len rezave a neskor sa pridalo stipanie po jedle, kde uz sa vytvorila nova sliznica. Momentalne mam este stale trosku fibrinu na lozkach hlavne v spodnej casti a to je uz 22 den. To je vsetko. Som rad ze som si nechal vybrat mandle a nelutujem. Stale som bol chory, len som sa pozrel na studeny napoj, neustale som kloktal a pchal do seba spreje a tablety proti bolesti hrdla. Mandle som mal uz chore, zjazvene, s kanalikmi, kde sa mnozili bakterie a boli zdrojom infekcie, kto ma podobny pripad nech uteka vybrat mandle. Aslo som mal vzdy v norme ale tvorili sa mi tiez tie biele casti na mandliach.