HLADOVKA???

Príspevok v téme: HLADOVKA???
sasa

Caute, potrebujem poradit od niekoho rozumneho. Pod lekarskym dozorom drzim ocistnu hladovku. Poznam velmi dobre vsetky pre a proti, o tom sa nechcem dohadovat, som zdravotnik viem co sa s telom deje pocas hladovky. Chcem sa spytat ci mi neviete povedat ci pocas tyzdnovej hladovky neschudnem prilis a kolko??? Lebo chudnut moc nechcem.
Sasa

robbie56

gabina: s tymi prispevkami suhlasim, ale asi nikomu nepadne dobre ak je skritizovany, a potom sa kazdy brani ...

Inac Breussova kura nie je len proti rakovine, a nielen podla mna by mala byt robena ako prevencia castejsie a nie uz ked je casto pozde ... Vselijake poruchy tela je mozno liecit Breuss kurou .. vlastne liecenie je zalozene na vlastnej schopnosti tela liecit samo seba pocas hladovky(vylucovat a odstranovat odpady z tela, ktore sa rok po roku hromadia).

robbie56

amylie: urcite si uz mala obdobie ked ti nic nechutilo. Vtedy si mala nejest nic a hladovka by bola na svete :) Lenze vela ludi tento signal tela ignoruje, alebo si mylne mysli, ze jest treba stale ... Od vsetkeho si treba odpocinut, a aj telo si chce odpocinut a vycistit sa a vtedy ti dava najavo nechutou ...
Ale ak si presvedcena o opaku, tak ani to ti nikto neberie ... mas pravo mat iny nazor ...

amylie

Hladovka??????? A zdrava?????? Ak ste spadli a rozbili si hlavu, tak to mozno pochopim. Ak cely den nic nejes, alebo si das maximum dake ovocie, tak si predstav ako tvoje telo trpi!!!!!!!!!!! Navyse, ak chcete anorexiu a bulimiu, toto je ta najlepsia cesta ako sa tam dopracovat............

gabina

Orem toho, Robbie, saška nemá rakovinu - narážam na Tebou spomínanú Breussovu kúru. Má len PPP. Poruchu príjmu potravy. Toť vsjo...

gabina

Saška, čo ti hovorí toto?

Dnes 10:05| SASA | dennicek chudnutia
4.deň

ranajky: jablko

olovrant:nic

obed: ten som zjedla a hned vyvracala takze ok

olovrant: nic

vecera:nic

Som so sebou spokojna, kazdemu kto je fakticky nestastny ze je baculaty, takto schudne rychlo a viditelne. A potom aby znovu nepribral, bude poooomalicky prechadzat, na zeleninu neskor ovocie, potom aj celozrnne chlebicky a napokon nizkotucne jogurty (ACTIVIA) aj ovsene vlocky. No a v tomto by mal zotrvat dost dlho... potom zostane uplne stihlunky ako pocas hladovky.

Ja to na. den uz jasne na sebe vidim. Zmestim sa do rifly ktore som predtym natiahla len po stehna:)))

gabina

Saška, ja si skutočne nepotrebujem nič dokazovať a presviedčať teba, že máš problém. Lebo podľa mňa máš. Ale je to na Tebe, je na svete veľa báb, ktoré si chudnutie (chorobné) vybrali za svoju životnú filozofiu, ja a mnohé baby na tomto fóre nie.

Okrem toho, čo Ti vraví diskusný príspevok pod článkom dievčaťa, ktoré celý deň takmer nič nezje a z toho takmer ničoho ešte časť vyvráti?

[1] tamarka, Dnes 10:58
=-O anorexia pekneeee

[2] sasa, mail, Dnes 12:18
Ty si cela anorexia!!! Vies ty vobec co to je?? Lebo ja ano. Hladovka ma aj precistujuce ucinky..

Saška, je mi srdečne jedno, čo so sebou robíš...fakt srdečne...