Kamaratstvo medzi zenou a muzom

Príspevok v téme: Kamaratstvo medzi zenou a muzom
:)

Vyrastala som ako dieta starsich rodicov, s troma dospelymi bratmi. Cely zivot som uprednostnovala kamaratstva s chlapcami. Sem-tam som sa kamaratila aj s dievcatami, ale z mojej strany to nikdy nebolo dlhotrvajuce a tak kazde moje dievcenske kamaratstvo postupne zaniklo. Teraz mam 33 rokov a pomaly mi dochadza, ze tie moje chlapcenske kamaratstva rednu - kamarati sa zenia a je cim dalej, tym problematickejsie s niekym vyjst von na kavu (z ich strany). Upozornujem, ze so ziadnym z mojich kamaratov som nikdy nespala a to som vraj celkom pohladna zena. Mam rodinu - manzela a dieta. Manzel uz davno pochopil, ze som proste v tychto veciach ina ako ostatne zeny. Nema nic proti mojim kamaratom, so vsetkymi si velmi dobre rozumie. Najde sa tu viac takto "postihnutych" zien ako ja? Co si o tom myslite?

mademoiselle

Ahoj, no ja som na kamaratky nemala nidky statsie, vzdy ma vyuzili,alebo rpisli len ked nieco potrebovali a ohovarali jedna radost. To som zazila este na zakladnej. Odvetdy som extra kamosky nemala, akoze len tak, ze obcas vybehneme von a tak. Ale inak cely zivot si lepsie rozumiem s chlapmi. Aj teraz som v kolektive sama zena medzi chlapmi a poviem ti, aj mi to vyhovuje a som an to zvyknuta. A mam super kamosov chlapov,ale stretavame sa strasne malo, pretoze su v zahranici. Ale im mozem povedat uplne uplne vsetko, co by som ani zene nikdy nepovedala. Hoci mam len 22,ale mrzi ma, ze taku naozajstnu kamosku- spriaznenu dusu som nidy nemala. A myslim, ze chlapi su v tomto lepsi. ZAse naopak od vela chlapov som pocula, ze si lepsie rozumeju so zenami. No neviem, ale podla mna mat chlapov kamosov je super, pretoze ak mas aj v aprtnerstve nejaky problem, vedia ti ho rozobrat s pohladu chlapa, co zena nikdy vediet nebude:-)

sedmikraska

ja mam tiez len par kamaratiek a to uz od detstva. Inak sa bavim len s priatelkami kamaratov a aj to len tak zo slusnosti- newtuzim vobec po tom ist s nimi nakupovat alebo osamote pokecat. najradsej chodim von na dvojite rande :)

dadaa

hlasim sa k postihnutym..tiez si viac rouzmiem s chalanmi a len tazko nadvazujem kamaratstva s babami..a najhorsie je, ze sa uz tiez akosi nemam s kym stretavat,lebo frajerky im to nedovolia..este aj s byvalymi sa kamaratim, ale je jasne, ze sucasne frajerky to neznesu tak som nutena sa ich spolocnosti vzdat a ignorovat ich...tiez mi uz z toho tacina hrabat, a to som dotoho este rok sama...