Vyrastala som ako dieta starsich rodicov, s troma dospelymi bratmi. Cely zivot som uprednostnovala kamaratstva s chlapcami. Sem-tam som sa kamaratila aj s dievcatami, ale z mojej strany to nikdy nebolo dlhotrvajuce a tak kazde moje dievcenske kamaratstvo postupne zaniklo. Teraz mam 33 rokov a pomaly mi dochadza, ze tie moje chlapcenske kamaratstva rednu - kamarati sa zenia a je cim dalej, tym problematickejsie s niekym vyjst von na kavu (z ich strany). Upozornujem, ze so ziadnym z mojich kamaratov som nikdy nespala a to som vraj celkom pohladna zena. Mam rodinu - manzela a dieta. Manzel uz davno pochopil, ze som proste v tychto veciach ina ako ostatne zeny. Nema nic proti mojim kamaratom, so vsetkymi si velmi dobre rozumie. Najde sa tu viac takto "postihnutych" zien ako ja? Co si o tom myslite?
Kamaratstvo medzi zenou a muzom
no nie je to smutnosmiesne? babenky tu vypisuje, ze nemaju kamosky, ale pritom akoby ich ani mat nechceli..ja tiez tuzim po dobrej kamoske, ale v spolocnosti inych zien sa citim tak cudne, hlavne ked je tam nejaky, hocijaky chalan. Akoby sme neustale superili o to, ktora je lepsia. Akurat ze niektore su teda riadne mrchy.
meme.je to vsetko len o zavisti a o nicom inom...co uz taky je zivot...zavist stale bude ale mi nebudeme...len vsimla som si jednej veci,predtym kym som nebola rozvedena a aj pred vydajom od tych 15-nastich to bolo ine vsetko sa to pokaslalo az po rozvode...
ked budes mat stastie?aj v starsom veku je to tazke a hlavne ked dobre vyzeras...ale nechcem ta zavadzat je to individualne...
bitka o chlapov je vzdy, potom zacina porozvodove druhe kolo a novy lov:)
ja som si cely zivot myslela ze nie som normalna ked nemam kamosky len kamosov...teraz to uz chapem. Myslite ze v starsom veku je lahsie najst si dobru kamosku? Ked uz nie je taka bitka o chlapov...
presne tak a keby ťa priaznivci videli mať kamarátov viac pri peniazoch tak by si videla:-OOO
presne tak a nikto mi nebude hovorit s kym sa mam kamaratit...
jasne, samozrejme,,,, kašli na nich. Máme navrh:-O narozdiel od nich
prave ,ze vedia, ze nie som taka tak zo mna chcu urobit k...ale nechame toho,nema to vyznam...lebo tema je o inom...
maria: no neviem nepoznam tvoju situáciu, ako a prečo mate pauzu...a čo ludia --- asi najlepšie je rozviesť sa a odísť mimo mesta:-O, ale to by bolo ideálne začať od znova...ale vieme,že to tak nejde. A prečo by si to mali myslieť, aby si to nemysleli práve tí čo majú za ušami