Vyrastala som ako dieta starsich rodicov, s troma dospelymi bratmi. Cely zivot som uprednostnovala kamaratstva s chlapcami. Sem-tam som sa kamaratila aj s dievcatami, ale z mojej strany to nikdy nebolo dlhotrvajuce a tak kazde moje dievcenske kamaratstvo postupne zaniklo. Teraz mam 33 rokov a pomaly mi dochadza, ze tie moje chlapcenske kamaratstva rednu - kamarati sa zenia a je cim dalej, tym problematickejsie s niekym vyjst von na kavu (z ich strany). Upozornujem, ze so ziadnym z mojich kamaratov som nikdy nespala a to som vraj celkom pohladna zena. Mam rodinu - manzela a dieta. Manzel uz davno pochopil, ze som proste v tychto veciach ina ako ostatne zeny. Nema nic proti mojim kamaratom, so vsetkymi si velmi dobre rozumie. Najde sa tu viac takto "postihnutych" zien ako ja? Co si o tom myslite?
Kamaratstvo medzi zenou a muzom
vidis moniqa a prave pre toto som aj ziarliva, ze mam dost kamaratov ktori sa predo mnou bavia ako pred chalanmi a teda aj casto pocujem ako doma klamu a ake keci maju o inych zenach co idu okolo, ten tvoj kamarat tiez tu svoju klame
moniqa,ale nerobite dobre,ze jej klamete,radsej nech jej vysvetli,ze ste velmi dlho kamarati...lebo,moze to brat velmi zle a moze ten tvoj kamarat stratit doveru u priatelky ak ju ma naozaj rad,nech jej opatrne povie pravdu...
baby normlne ste ma tu vydesili... moja naj "kamoska" uz od detstva je chalan... nikdy som taku dobru kamosku nenasla ako je on, casto sa stretavame a byvame od seba len kusok... ja mam priatela a ten sa s tym uz zmieril, ze proste nemam naj kamosku ale kamosa a spolocne sa navstevujeme, ale teraz si kamarat pred nejakm casom nasiel priatelku, este ju nepoznam, ale viem ake su zeny a taktiez mam strach, ze mu zakaze sa so mnou stretavat a to sa navstevujeme skoro denne.... fakt ma to desi a mozem len dufat, ze bude troska tolerantna...
on jej doteraz tvrdi, ze sa so mnou osamote nestretava, len spolu s mojim priatelom, aby s nou nahodou nemal problemy, ale ak ona zisti ako to je v skutocnosti, tak neviem ako zareaguje... tak mi drzte palce...
tiez si lepsie rozumiem s chlapmi,ale od doby kedy som sa rozviedla podla inych nechcem nic ine len chlapa zviest.Moj nazor na to,je taky ze kamaratstvo z chlapom je o to lepsie,ze Ti nezavidi,neohovara atd.a je s nimi vacsia sranda pracovala som medzi chlapmi tak to poznam,v zenskom kolektive sa len ohovara,alesu aj cest vinimky,a naopak poznam aj chlapov ktory tiez su ako baby a len pletkuju...ale urcite kamaratstvo je z chlapmi 100krat lepsie i ked netvrdim,ze namam a kamaratky...
machulka ja som tiez chalansky typ,a le na nepacilo by sa mi, keby sa on schadzal s holkami, pretoze ziadnej neverim
sedmikráska- aj chalan - kamarát ti dokáže hodiť polená pod nohy a potopiť ťa najhlbšie ako sa to....takže to celkom tak neni pravda čo si napísala... mám to odskúšané...
hlásim sa k postihnutým.... :) mám 18 rokov ( v lete 19), a som obklopená chalanmi, i ke´d doma,máím mladšiu sestru, myslím, že to so súrodencami nesúvisí...mám frajera už 20 mesiacov, hrám v čisto chalanskej kapele, mám najlepšieho kamaráta...alebo teda mala som... jeho priateľka je totiž neskutočne žiarlivá, a robila mi scény...bolo ale úplne scestné, pretože svojho priateľa milujem, a stým naj kamarátom som nikdy nič viac neriešila, ani z jeho strany to nikdy nebolo nič viac...ale padlo to...jeho frajerka je psychicky podľa mňa trišku chorá, pretože on sa pomaly už ani s vlastnou mammou nemôže baviť lebo je žena...a to ma mrzí, pretože to bol naozaj úžasný človek, a aj stále je, ja to viem, len je roste zmanipolovaný tou chuderkou...
S chalanmi je proste väčšia sranda... nezávida nám babám talé veci ako by nám závideli kamarátky....ja sa akosi pri chalanoch viem viac uvoľniť...
Neexistuje.vzdy je tam riziko,ze sa nieco spusti .Ak mozes dat za seba ruku do ohna za toho druheho nie.Viem to ,lebo mam kamarata za manzela:)))))
o chcela som dodať že mne o nic nejde, len o normalne stretko a porozpravanie sa....
baby, ja som tiež postihnutá:-O, len trochu inak som vydatá, ale môj muž nikdy nepochopil že si rozumiem s chalanmi a beriem ich ako bratov a oni mna skoro ako sestru. O to je to horsie, že ich mam aj rada, tak kamaratsky, ale vyzera to potom akoby som bola stetka, teda keby idem vydatá von s kamošmi. Je to pre mna hrozne a ked tak tak si posleme mail ale to je cele. Je to pre mna hrozne tazke:-/