Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť hlavy a zvracanie..?

LIon647484

Omg.... silna bolest hlavy a vracia? No......

Mykoplazmy, chlamydie, viry, parazity, borelie... Hlava nema preco boliet, nikdy !!!! A ked boli, zvycajne je uz nieco zle... co, som napisal.... Liecbu ale od dr neocakavaj, musis sam... Ale zvycajne na to staci imunita, lenze ked ju to co som napisal vyssie prevalcuje, si v prdeli... z ktorej sa uz len tazko vysekas.

naivkasprosta

Prestat pit kavu a jest sladke, zacat sa zdravsie stravoavat, treba jest zeleninu a salaty. Pit vodu, mineralku a vodu s citronom. Nastudovat si tabulku kyselinotvornych a zasadotvornych potravin, snazit sa, aby prevladali tie zasadotvorne. Citron je zasadotvorny. Z podrazdeneho zaludka su tieto veci najcastejsie. Mlada pride do kancelarie robit, kde stare piju kavu, zacne tiez pit kavu a po case to pride... podrazdeny zaludok, z toho bolesti hlavy, plus chudokrvnost. Na nic nie je kava dobra. Iba ak na navsteve si dat raz za cas, ale nie 5x denne v kancli. Zeleny caj je zdravsi, ten je zasadotvorny a odburava cholesterol. Radsej nan sa upriamit potom uz.

Riky0303

Pri rôznych bolestiach hlavy by som tiez sledoval kyslosť žalúdku možno toto môže byť spôsobené od žalúdku..

beatka70

Prosim o radu Moja 10 rocna dcera ma uz asi 2roky problemi Pride jej zle vracia aj 6 krat niekedy ju boli aj hlava Presli sme uz vsetky mozne vysetrenia a stale sa to opakuje asi 2krat do mesiaca , berie peritol ma niekto skusenosti Pomozte uz som stoho zufala Dakujem

hanny

ahojte moj 9 rocny syn ma boleti hlavy v oblasti cela, hrozne ho boli,, a zvracia uz 3 dni......v nemocnici mu povedali ze ma zapal nosnej dutiny, ale ja moc neverim...a horucky ma 38

Darkarcher

Dobry den ludia mam jeden problem uz dlhši čas citim zvlašnu bolest hlavy vždy len na lavej strane ??? vedel by mi niekdoporadit co by to mohlo byt????

ALIKU

STRASNE MA BOLI HLAVA UZ OD RANA A VKUSE ZVRACIAM V ZIVOTE MA TAK HLAVA NEBOLELA A ANI SOM NEZVRACALA MAM DVADSATSEDEM ROKOV.