od čoho môže byť a čo proti tomu robiť, keď nehorázne bolí vrch hlavy a každú chvílu zvracia dotičný?...nič nepomáha..ked liek- tak vyvracia..prosím..poradte..bojím sa..
Bolesť hlavy a zvracanie..?
Nahodou nedostal upal? Neboli ste na kupku?
Omg.... silna bolest hlavy a vracia? No......
Mykoplazmy, chlamydie, viry, parazity, borelie... Hlava nema preco boliet, nikdy !!!! A ked boli, zvycajne je uz nieco zle... co, som napisal.... Liecbu ale od dr neocakavaj, musis sam... Ale zvycajne na to staci imunita, lenze ked ju to co som napisal vyssie prevalcuje, si v prdeli... z ktorej sa uz len tazko vysekas.
Prestat pit kavu a jest sladke, zacat sa zdravsie stravoavat, treba jest zeleninu a salaty. Pit vodu, mineralku a vodu s citronom. Nastudovat si tabulku kyselinotvornych a zasadotvornych potravin, snazit sa, aby prevladali tie zasadotvorne. Citron je zasadotvorny. Z podrazdeneho zaludka su tieto veci najcastejsie. Mlada pride do kancelarie robit, kde stare piju kavu, zacne tiez pit kavu a po case to pride... podrazdeny zaludok, z toho bolesti hlavy, plus chudokrvnost. Na nic nie je kava dobra. Iba ak na navsteve si dat raz za cas, ale nie 5x denne v kancli. Zeleny caj je zdravsi, ten je zasadotvorny a odburava cholesterol. Radsej nan sa upriamit potom uz.
o väčšine prípadoch ide o krčnú chrbticu-preliečiť akupunktúrou
Je to vzacne ale bolesti hlavy azvracanie moze byt aj nador v mozgu
Pri rôznych bolestiach hlavy by som tiez sledoval kyslosť žalúdku možno toto môže byť spôsobené od žalúdku..
Dobry den ludia mam jeden problem uz dlhši čas citim zvlašnu bolest hlavy vždy len na lavej strane ??? vedel by mi niekdoporadit co by to mohlo byt????
STRASNE MA BOLI HLAVA UZ OD RANA A VKUSE ZVRACIAM V ZIVOTE MA TAK HLAVA NEBOLELA A ANI SOM NEZVRACALA MAM DVADSATSEDEM ROKOV.