od čoho môže byť a čo proti tomu robiť, keď nehorázne bolí vrch hlavy a každú chvílu zvracia dotičný?...nič nepomáha..ked liek- tak vyvracia..prosím..poradte..bojím sa..
Bolesť hlavy a zvracanie..?
dadaa,ty mas ale napady...teba asi este fakt hlava nebolela natolko ze si z toho zvracala...ja s tym bohuzial skusenosti mam...a velmi dufam ze je to "len" migrena..kto to ma vie o com hovorim
urcite migrena
Zrejme ide o migrenu.Moj syn mal podobne problemy.Pobehali sme vsetky vysetrenia a zistili,ze ma 2 krcne stavce zrastene a tie mu sposobuju take neznesitelne bolesti hlavy spojene s vracanim.
vyzera to ako migrena, moze to mat aj z nejakej virozy, chodte k doktorovi
ak tam nebol uraz hlavy, nie je podozrenie na infekciu/zapal mozg.blan, meningitida,/alebo otrava,alebo nador tak ide o migrenu.treba podat antiemetika.ale zasla by som k lekarovi, da injekciu a predpsie lieky ,ktotre mozu zabranit tomuto v buducnosti, ak na to trpi casto.a okrem toho, posle na vysetrenie, aby vylucil nieco vazne!!
dotycny sa pise s tvrdym y a tato otazka je pekne prastena,uz ste mali byt davno v nemocnici s dotycnym.To ako keby som sa ja spytal napr:co robit ak si partner odrezal ruku motorovou pilou,krvaca a je v bezvedomi,je na to nieco ? pls poradte!