Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť hlavy a zvracanie..?

fasta

Ahoj shine!

Je potrebńé vedieť, koľko má postihnutý rokov, a akého je pohlavia. Ak je to dospelá žena, môže to byť migréna.Môže to byť aj stresom. Odporúčam relaxácie, oddych.Prajem skoré uzdravenie!

fasta

Inka215

dadaa,ty mas ale napady...teba asi este fakt hlava nebolela natolko ze si z toho zvracala...ja s tym bohuzial skusenosti mam...a velmi dufam ze je to "len" migrena..kto to ma vie o com hovorim

bryana

co tak infekcna mononukleoza... v poslednom case sa to velmi prejavilo a tiez som tym presla.... pozor na to a cim skor k lekarovi na odber krvi!

eee

Zrejme ide o migrenu.Moj syn mal podobne problemy.Pobehali sme vsetky vysetrenia a zistili,ze ma 2 krcne stavce zrastene a tie mu sposobuju take neznesitelne bolesti hlavy spojene s vracanim.

klára21

Shina, boli ste už u lekára? čo povedal? Môj manžel tiež takto trpel a šiel len na druhý deň k lekárovi, v noci presedel, nemohol si ani ľahnúť, také mal bolesti, nakoniec sa z toho vykľula meningitída!!! Nentreba podceniť žiadnu bolesť! Skoré uzdravenie!

.........................

ak tam nebol uraz hlavy, nie je podozrenie na infekciu/zapal mozg.blan, meningitida,/alebo otrava,alebo nador tak ide o migrenu.treba podat antiemetika.ale zasla by som k lekarovi, da injekciu a predpsie lieky ,ktotre mozu zabranit tomuto v buducnosti, ak na to trpi casto.a okrem toho, posle na vysetrenie, aby vylucil nieco vazne!!

božka123

dotycny sa pise s tvrdym y a tato otazka je pekne prastena,uz ste mali byt davno v nemocnici s dotycnym.To ako keby som sa ja spytal napr:co robit ak si partner odrezal ruku motorovou pilou,krvaca a je v bezvedomi,je na to nieco ? pls poradte!