Ahojte vsetci :) Takze mam 18 rokov a mam prveho chlapca. Doteraz som nemala nikoho asi skor preto, ze som sa na to vobec necitila aj ked bolo napadnikov :)ale o to tu nejde. Teda spoznala som teraz jedneho fakt mileho a je mi s nim dobre, ale mam jeden problem, kedze som este neskusena tak neviem moc co a ako. Teda chcela by som aby ste mi poradili ako a kde sa ho mam dotykat ked sa bozkavame aby som ho vzrusila..Teda asi on aj je;) Len to, ze on vie ako ma ma chytat a je to prijemne len ja neviem :( napr.ked sme v aute, ked stojime atd...chapete ma..neviem co s rukami:( A prosim vas nepiste, ze to musim citit bo ja nic necitim, ze tam a tam ho chyt...bo ja som to este nezazili, nerobila tak to fakt neviem...nechcem presny postup, ale rady co robite vy a tak:) DAkujem moc moc :)
Ako,kde sa ho mam dotykat?
Dakujem paradajka :) ..tak teda vsade len tam nie:)..lebo nie sme spolu dlho a ani casto tak nie..ale to je vedlajsie..a fakt diky :)
teda, ked nechces nic viac.
ja by som ho tam nechytala. je to jasny signal.
Mam este jednu otazku..a ked sa budem dotykat jeho rozkroku, tak si nebude mylsiet, ze chcem sex? Ako myslim si,ze on by asi nechcel, ale chcem aby sa citil tak dobre ako ja...len ma prosim vas nevysmejte..nechcem sa ho pytat priamo co chce, pretoze toto sa mi zda prirodzene, ze by som to mala vediet..ale kedze nemam ziadne skusenosti ani ked som bola mladsia..toto je moj uuplne prvy a nechcem byt jak drevo :(....ja asi aj viem co by som mala...ale priamo v akcii radsej nic nepodnikam...proste by som sa chcela s niekym poradit..mozno aj mailom alebo na pokeci to je rychlejsie :))..ak niekto tak pls
Takze za jazdy radsej nedrazdit,joo? :))
vecsinou stale ked sedime na stehne...na kolene ruka v ruke...tak prirodzene;)
Tak napriklad vcera sme boli v aute a ja som ho hladkala po stehnach...trosku som sa blizila tam,ale ne moc a on mi ruku chytil,tak jemne a drzal..neviem ci mu to bolo neprijemne alebo sa nechcel moc vzrusit bo to bolo za jazdy..alebo co...
stehna vnútorné a brusko a boky, ale u kazdeho chalana je to individualne...je dobre ked sa ho spytas co mu robi dobre.
Noo nechcem pretoze sme spolu len kratko, kratulinko a este to proste nechcem...len som nechcela byt taka..ved viete:)) ale uz sa na neho tesiim :)...len sa mi uz dlhsie neozyva-dufam,ze sa im nic nestalo..bo predtym mi furt pisal kde su,co su :(
ta ked nesces sex ani nic podobne ta naco ho drazdit?? sak uz len bozky robia svoje a ked sa vies dobre bozkavat a chalan ta ma rad ta to s nim dive veci robii a nemusis sa ho ani dotykat ale predsa podla mna je najkrajsie ked sa silno obijmate ze sa citite cely navzajom podla mna to je naj a bozky :) no kazdy ma rad ine :)