Ako,kde sa ho mam dotykat?

Príspevok v téme: Ako,kde sa ho mam dotykat?
layla

Ahojte vsetci :) Takze mam 18 rokov a mam prveho chlapca. Doteraz som nemala nikoho asi skor preto, ze som sa na to vobec necitila aj ked bolo napadnikov :)ale o to tu nejde. Teda spoznala som teraz jedneho fakt mileho a je mi s nim dobre, ale mam jeden problem, kedze som este neskusena tak neviem moc co a ako. Teda chcela by som aby ste mi poradili ako a kde sa ho mam dotykat ked sa bozkavame aby som ho vzrusila..Teda asi on aj je;) Len to, ze on vie ako ma ma chytat a je to prijemne len ja neviem :( napr.ked sme v aute, ked stojime atd...chapete ma..neviem co s rukami:( A prosim vas nepiste, ze to musim citit bo ja nic necitim, ze tam a tam ho chyt...bo ja som to este nezazili, nerobila tak to fakt neviem...nechcem presny postup, ale rady co robite vy a tak:) DAkujem moc moc :)

tinushqa007

moznosti je strasne vela....pokial ho chces vzrusit tak za zadok, penis alebo trocha nad penisom....pokial to chces trocha vasnivejsie resp. uvolnenejsie tak rukami pod tricko a hladkaj ho po chrte alebo po hrudi, po brusku.......pokial chces len niekde polozit ruky, nieco popri bozku robit tak staci polozit ruky na hrud alebo chrbat popr. trocha hladit.......ked to chces take "milsie" ci neznejsie tak na mu "zober" hlavu do ruk popr. ruky okolo krku..........dufam ze ti to pomoze :)......

layla

Drakenko lenze on to nevie....a nechcem mu to tak skoro povedat hehe..tento tyzden pride po dlhom case z vonku a preto sa pytam :)

drakenko

layla:
Neboj sa, časom na to prídeš.

A netráp sa, tvoj chlapec to určite chápe, ak vie že si pred ním nikoho nemala.

layla

Nechcem sex,ale chcem aby mu bolo so mnou prijemne..ale zas nechcem sa ho pytat, "tak kde sa ta mam dotykat?" :)) ale dakujem za vsetky prispevky...proste ma pochopte..som v tomto este neskusena,tak som nechcela byt za neschopnu :(

stanley

Záleží od toho, čo chceš ;D

Ak chceš sek, tak ho chyť medzi nohami a pekne pomaly.

Ak chceš len tak pobozkať, tak je pekné na líce, resp. po krku, tak z boku.

Môže to byť aj na stehno, keď ste teda v aute..

Možností je kopa ;)

drakenko

layla:
Nechceš presný postup, ale chceš ho. Nechceš počuť, že to musíš cítiť, ale musíš to cítiť.

Skús ho proste objať okolo krku keď sa bozkávate, alebo ho hladkaj po chrbte, prípadne choď aj pod tričko. Je to však veľmi individuálne, každý má rád niečo iné, mne je napr. veľmi príjemné, keď mi priateľka pri bozkávaní prechádza rukou (alebo obomi) po hrudi, od ramena až po spodné rebro a zase späť...

lola03

Tak pre mna za mna nech ho chyti aj za neho, aj vselide inde...len ked takto nesmelo pisala, tak si myslim, ze nechcela hned takuto radu.