Sokujuce odhalenie - je to naozaj pravda?

cercill

mam 20 partnerku mam pvu..moja draha si to vyzaduje takmer vzdy pri predohre.. asi sa jej to teda dost paci :) ale naozaj som cital ze niektore baby mozu mat velmi citlivu a moze to boliet.. a moju drahu to napriek vsetkemu obcas stekli.. ale to neviem od coho zalezi lebo je to len vynimocne..

sokovany

dakujem vam vsetkym za prispevky. doslo ich zatial viac nez som dufal. ako vidim tak vazne tazko povedat, je to tak pol na pol. este ze tak;) este raz diky.

ulina2

no mam 20 partner:3

ja oral tiez nejak nemusim, ale normalnym sexom dosiahnem vacsi a krajsi orgazmus...proste mam radsej ked partnera citim, ked ma silno objima a to je vtedy uzasne.

SAXANKA - vobec nesom zakomplexovana, mozem teraz ja o tebe povedat, ze si zakomplexovana alebo tvoj partner nevie co je dobry sex..ale to nebudem tvrdit, pretoze kazda je ina a kazdej robi dobre nieco ine...

apropo - sokovany najlepsie bude ak sa na to spytas dotycnej partnerky ci to ma rada alebbo ako to ma rada..

angeles

noooo ja mam 20 a mala som 3 partnerov v posteli...
nemam moc rada oralny sex, rada ho robim chalanovi ale ja to nemam moc rada asi preto ze ma to moc neberie...alebo to mozno nevie urobit moj partner...:-(

marfuška anjelik

Vek a počet partnerov...a čo tak pridať ešte aj adresu??
Ale k problému...nedá sa zovšeobecňovať.A ver,že ženy nie sú o nič horšie ako muži.

D_nika

mam 20, mala som 3 a na oral nedam dopustit.. pokial to vies robit a drazdis pri tom bod G (ak ho teda najdes) a pridas k tomu jemne drazdenie klitorisu jazykom... wow :) nic lepsie neexistuje snad

connie

ja mam 21, chlapi boli 3....a oral je sice fajn, no ja mam radsej normalny sex, alebo ked mi to robi rukou, ustami je to take..moc jemne :))

tralala

bozeeee... ludia.. vsetko je individualne... robite tu z toho dramu... sto ludi, sto chuti !! ... ja mam 25 a chlapov som mala dost .. boli taki, co to nevedeli vobec robit .. skor som si pri tom myslela - skonci uz ! ... a boli taki, co to vedeli...bolo to faaaajn...ale pre mna len ako predohra - za tym musim mat normalny sex, lebo mi to nestaci... a saxanka, predstav si, nie som zakomplexovana..

mademoiselle

No ja mam 22 a partnerov jazycek je skvely, milujem, ked mi to robi ustami a vie presne co ma drazdi, takze myslim, ze je somarina, ze by sa to zenam nepacilo. Podla mna,ak to chlap vie, tak je to super.

titania

je to skvele pokial chlap pozna techniku,palcovanie ma pri lizani moc nebere,len lizanie a sanie, mojmu priatelovi to trva dlhsie,ale je to moja chyba neviem bojim sa uvolnit, ze si prdnem nahodou alebo nieco take :P