Prednedavnom som sa dozvedel, ze zenam sa oralny sex, teda ked chlap lize zenu, moc nepaci. Ze je to precenene a radsej maju samotny sex. ze im oral nic moc nerobi. JE TO PRAVDA??? Aky je vas nazor baby? a pre lepsiu predstavu poprosim uviest aj vas vek a pocet partnerov.
Sokujuce odhalenie - je to naozaj pravda?
18, 1 partner, robi to dobre, paci sa mi to, ale na sex s nim to nema, musim ho citit celeho a pozerat mu do oci...
ja osobne mam radsej sex..19 rokov ..3 partneri
mam 30 partnera 1 a neviem si predstavit lepsi orgasmus ako oralny.Ak nema chlap spravnu techniku,moze to byt aj neprijemne
ja mam 19, pocet partnerov 4, je to scasti pravda
r-25, ch-7... až súčasný priateľ to robí skvele:-)
podla mna je to blbosť.
Je to totálna blbosť. Orál je super vec a pre ženu je to jedna z ciest ako dosiahnuť fantastický orgazmus. Ked to chlap dobre vie, tak je to číra rozkoš :-)Takže never každej blbosti, ktorú sa dozvieš...
Mám 22, chalanov som mala dvoch.
vôbec to nie je pravda! väčšine babam sa to lubi a tým, čo sa to nelubi sú buť zakomplexované a nevedia sa uvolniť, alebo to ich chalan veľmi neovláda... Je tu toho veľa popísaného na túto tému, stačí sa pozrieť a hneď sa presvedčíš, že to tak nieje. Chalanov som mala troch a mám 21 rokov.