Strasne ho chcem dobre vyfajcit ale...-sex

Príspevok v téme: Strasne ho chcem dobre vyfajcit ale...-sex
deedly

Potrebujem pomoc, uz som skusala vsetko, a aj napriek tomu, ze mojho priatela velmi lubim a naozaj to chcem spravit nemozem... Viem ako oral velmi miluje, tak nechcem aby ho casom zacal hladat u inej, nahodou. Samotne fajcenie ako tak predycham ale akonahle zacitim v ustach semeno zacne ma napinat, a to neni prijemne isto ani pre neho, ked si to nahodou vsimne. Vacsinou ho dorobim rukou, i ked by som dala hocico za to aby mi to chutilo, ale zachodovej myse som sa este nevyhla pokial som "papala"
Vselico som skusala ale rada skusim aj nieco nove, ak poradite...

wb rulezzz

Udelej to tak, ze si pripravis naky dobry piti a hned jak se Ti udela do pusy, tak to zapi... Prej je to pak v poho :-)

deedly

kikinka: ved prave to niekedy som sa aj odhodlala, ze to dam do ust ale akonahle povedal, ze uz bude doslo mi uz vtedy zle, nutit ma nebude a isto ani teba... ale stale to budu mat radi a stale to budu chciet... =[[
sonaja: dakujem moc, za rada aspon sa vyhnem tej myse...

sonaja

no ja som mala rovnaký problém, ale došla som ako nato. špiku jazyka si daj na horné podnebie a čo najdalej do krku ako môžeš - nezadus sa ale :-) a tým sa ti nedostane do krku a na jazyk to semeno a sna ž sa byť v polohe na vrchu aby ti mohlo vitekať z úst ja to tiež robým nie je to nič príjemné ale aspoň ma nenapína na vracanie - dá sa to prežiť

mysicka111

V sexe je dovolene vsetko co chuti obom a neobmedzuje ich. Ked ti to nechuti tak to nerob! Mna nikdy moj partner nenutil aby som mu jedla semeno ked mi to nechuti a napriek tomu si to vieme perfektne uzit!

drakenko

kikinka:
Keď nájdeš nejaký jemný spôsob, ako mu to vysvetliť, tak sa určite neurazí, veď ťa miluje a ako taký ťa aj rešpektuje (aspoň dúfam). To že mu fajčíš neznamená že sa ti musí spraviť do úst. Skús sa s ním o tom porozprávať, dohodnite sa a "spolupracujte", nech ti tesne pred vrcholom povie a môžeš si ho rýchlo vybrať.

jagfjthjzumzum

no mojej frajerke sa to tiez hnusilo v ustach ale naucila sa to robit tak ze ked to ma v ustach tak si to da na take miesto kde niesu chutove kanaliky a vravi ze je to v pohode teraz, tiez nehlta potom to iba vypluje

kikina

netrpis tymto problemom sama, aj u mna to tak je, akonahle v ustach zacitim semeno napina ma, nechtiac som mu to minule prezradila a povedal ze mu nevadi ked to neprehltnem ze mozem vypluvat(sme sa nepochopili) - ale mne je neprijemne to aj dat do ust lebo ako isto vsetci viete chutove kanaliky su na jazyku,,:(( a teraz neviem ako mu mam povedat ze to nechcem ani v puse - tak aby som ho nezranila:(