Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strasne ho chcem dobre vyfajcit ale...-sex

Príspevok v téme: Strasne ho chcem dobre vyfajcit ale...-sex
deedly

Potrebujem pomoc, uz som skusala vsetko, a aj napriek tomu, ze mojho priatela velmi lubim a naozaj to chcem spravit nemozem... Viem ako oral velmi miluje, tak nechcem aby ho casom zacal hladat u inej, nahodou. Samotne fajcenie ako tak predycham ale akonahle zacitim v ustach semeno zacne ma napinat, a to neni prijemne isto ani pre neho, ked si to nahodou vsimne. Vacsinou ho dorobim rukou, i ked by som dala hocico za to aby mi to chutilo, ale zachodovej myse som sa este nevyhla pokial som "papala"
Vselico som skusala ale rada skusim aj nieco nove, ak poradite...

deedly

Strasne dlho som tu nebola, a prekvapilo ma to kolko ludi reagovalo... a viem, ze to je len mozno ojedinely pripad, ale ako som piiisala, napnalo ma co i len z toho pachu... takze som to nedokazala spravit... a nakoniec, mu to tak chybalo, ze to hladal inde... nechapem, ako moze byt niekto zavysli na fajke... hmmm =(

clara

Nechapem - nechces prehltat, tak neprehltaj. Chces prehltat, tak prehltaj a neplac nad tym, ako to chuti. Ak Ta lubi, tak to prezije. Ak to neprezije, tak nie je co riesit. Je to o kompromisoch..

spm

Netreba konat co nechces, ale v kazdom pripade vacsina co to chcu to budu povazovat za formu odmietnutia ....ak si vyrovnana s tym faktom .....

janekMY33

daj to iba na tvar aj to potesi ale nieco ty poviem skoro kazda zena ma taky problem a trenuju to bielko od vajicka do ust a prehltnu to je len psichika

seSEse

ved nerob niečo čo ti nechutí, ked to povieš priateľovi určite to pochopí....ved ked ti to raz nechutí tak ti to nechutí, aj on nemá niektoré vecí rad :-))

pawla

To musite az celkom do hrdla si nexat strieQat a hltat, aby wam to neprislo do kontaktu s xutowymi poharikmi a nicc nebudete citit. A potom si zwyQnete ako ya a budete to cmulat ako cuQrik xix.

papanie

mne na zaciatku semeno mojho priatela celkom chutilo, no poslednu dobu sa zacal zdravsie stravovat a semeno ma teraz inu chut a napina ma z neho tiez, takze problem moze byt aj v strave, ale kazdopadne som to vyriesila jednoducho, povedala som priatelovi ako to s tym semenom teraz je a dohodli sme sa, ze mi to bude davat kam sa mu zachce, co samozrejme ako spravny chlap len uvital...a tak mi to dava na tvar, na prsia, nekedy na chrbat a myslim ze mu to, ze sa mi nemoze spravit do ust absolutne nechyba...
takze, nesnaz sa silou mocou prehltat to, ak ti je z toho zle, ak ta tvoj frajer lubi, tak to urcite pochopi a najdete nejake riesenie :))

fikachu

Naco to hltate ked nechete?! Nepochopim! Ziadny vztah (normalny!) nie je postaveny na tom, aby ste jedli semeno ako husi! Sa zobudte dievcence. Plno bab nefajci vtakov a ked ste uz take sikovne, ze to robite, nech si vas chalani cenia tak! Snad uz tolko dokaze urobit dotycny, ze si tam pridrzi vreckovku. Ja to robim bezne tak a nikdy sa nestazoval...bodaj by, ked jeho predhcadzajuce tri frajerky si to ani do ust nedali.
Ked to dobrovolne hltate, nic nehovorim, ale citat vase prispevky plne zialu, ze vas napina a toto...preboha ziveho...to ani ten chalan nema v sebe kusok pochopenia? Mat takeho chalana tak leti.

gejsa

noo, tak mne je napr blbe, ked ma robi dole pusou. a tiez mi nechuti ten ejakulat, ale ked som ho pakrat trochu zacitila, ze sme nestihli dat prec, tak, prezila som to bez napinania :). alebo, napr mi je neprijemne, ked ma chce dolu robit pusou, ekd som viac ako 2 hodky po osprchovani, to mi fakt vadi, aj ked jemu to nevadi... hmmm