Potrebujem pomoc, uz som skusala vsetko, a aj napriek tomu, ze mojho priatela velmi lubim a naozaj to chcem spravit nemozem... Viem ako oral velmi miluje, tak nechcem aby ho casom zacal hladat u inej, nahodou. Samotne fajcenie ako tak predycham ale akonahle zacitim v ustach semeno zacne ma napinat, a to neni prijemne isto ani pre neho, ked si to nahodou vsimne. Vacsinou ho dorobim rukou, i ked by som dala hocico za to aby mi to chutilo, ale zachodovej myse som sa este nevyhla pokial som "papala"
Vselico som skusala ale rada skusim aj nieco nove, ak poradite...
Strasne ho chcem dobre vyfajcit ale...-sex
ta sak si ho strc co najhlbsie do ust najhlbsie ide ked ho tlacis o horne podnebie a ked sa vtedy ide urobit ho udrz co najhlbsie a tak to bude stekat rovno do hrdla a ledva rozoznas ze uz je potom .... a ak nechces nechaj si to nastriekat na usta ....mnam.....
a inak ked je to huste je to fakt humus...ale premoct sa da hlavne hltat
no moja to mas blbe...tak ti poradim aby si mu davala papat vela ananasu a potom to ma velmi dobru chut....teda aspon sa to tak hovori...len ho nenechaj jest ziadne klobasi ani nic podobne.potom to bude fakt nechutne...
Akoze to mi chcete povedat (chlapi) ze ked vas baba robi oralne a nechce to spapat ale chce to na brusko ze vam to vadi??
karina.....jasne ze oral mozes robit hocikedy pocas sexu..aj na konci ako ceresnicka.....my to robievame aj tak ze najprv posexujeme bez vyvrcholenia potom mu robim oral ale tiez nie dokonca a potom to zavrsime opat sexom klasickym ...je velmi vela variant ako to robit:)))
ja som asi v tomto neskúsená, či čo? a to sexujem už dllllho. Ale prečo robíte orál dokonca. Však keď sexujete, tak sa urobí buď do vás, alebo kondómu, alebo na bruško... To akože sexujete, on ho vyberie a vy robíte orál ? Veď my robíme orál na začiatku a potom klasika, nie?
no to ja som raz mojmu dala... chudatko moje... som zacitila v ustach semeno tak ja krava nahlas ze fuj a musela som si ist vymyt usta lebo by som sa povracala odvtedy davam pozor aby som znova nezacitila a dorobim ho radsej rukou
miro333999, kvoli takymto degeskom sa mi to prave hnusiii...
mozno ze si jednym z mala ktorým chuti dobre, vypil si si ju az do dna?/:/