Vitamíny na tvorbu spermií

daniellina

liara budem rada, ak sa ozveš:-)... som zvedavá, či vám tablety zaberú:-).. ahoj zatiaľ a pekný deň ti prajem;-)

liara

Daniellina: Ďakujem, si zlatá a snáď to tak aj bude, že nám pomôžu! ;-) :-) Potom neskôr sa ozvem, okey? Zatiaľ sa maj pekne ;-) :-)

mirinho

@e-Terapia su to take tradicne tipy ale z vlastnej skusenosti by som povedal, ze nie moc ucinne. niektore som vyskusal a vobec mi to nezabralo. mne osobne zabrali az tabletky BlueFertil, ktore mi rozhybali spermie a vdaka nim som mal aj lepsi spermiogram. ale kazdy nech vyskusa a sam uvidi, co mu zaberie a pomoze.

daniellina

liara nie je začo, rado sa stalo... no ľudia keď nevedia, tak nemajú šancu ani nájsť... to je úplne normálne... držím palce aby vám pomohli!

e-Terapia

Vyskúšajte si prečítať tieto tipy, ako zlepšiť spermiogram: -odkaz odstránený-
Niektoré z nich sú aj netradičné. Každopádne, dúfam, že pomôžu.

liara

Daniellina: To si dobre napísala. V dnešnej dobe už fakt skoro všetko dostať kúpiť, no o týchto som fakt nevedela. Nemala som z kade a preto som rada, že ste mi ich poradili;-) Ďakujem za link:-)
Apokryft: Ďakujem ti veľmi pekne za radu. Pozriem si videá a keď tabletky nezaberú, tak možno skúsime nejakého doktora. No pevne veríme s mojím manželom, že tabletky zaberú a iné nič nebudeme potrebovať!
Trunchelicka: Áno, dobre si pamätáš. Nemám momentálne na to čas!

Trunchelicka

-liara- a preco vlastne musis este pockat?...ci ty si spominala, ze teraz nemas cas to riesit, ze?...ak si teda dobra pamatam ale take nieco sa mi mari...

Apokryft

Liara.Mudr.Ivan Rusnák Csc primár v nemocnici Liptovský Mikuláš pomáha párom ktorý majú problém otehotnieť.Ja len že ak by tabletky nepomohli.Jeho videá sú na youtube.V jednom takom Skutočné príčiny chorôb.Rozpráva aj o probléme otehotnenia .Vypočuj si to urob si vlastný názor .

daniellina

liara samozrejme, že existujú... v dnešnej dobe je už na trhu fakt skoro všetko!... zvýhodnené balenie som momentálne našla iba toto: afrodiziaka.heureka.sk