chcela by som radu od niekoho , kto s tym ma vlastnu skusenosť, moj kamoš ma malo spermií a ešte ich ma aj lenive a je z toho neštastny aj so svojou ženou, tak im nejak chcem pomocť,. Kto by vedel poradiť seriozne nejake vitamíny na podporu tvorby spermíí a na zlepšenie ich kvality ????
Vitamíny na tvorbu spermií
Povedz mu nech prestane pit alkohol(rata sa aj pivo!), skusi pauzu so sexom aspon na 3 dni a vyskusa www.pilulka.sk
alebo www.pilulka.sk
ak bude mat zaujem objednavat z pilulka.sk moze pouzit zlavu z -odkaz odstránený-
Prajem vela stastia!
Zínek rozhodně ano, ale se selenem dost opatrně, m.j. po jeho nadměrném užívání vypadávají vlasy (i u žen).
Strinka bude potrebná dlhšia regenerácia organizmu ,lebo 11 rokov nestačilo na to,aby sa plne obnovili mužské funkcie a tvorba spermií.No chemoterápia je chemoterápia a som rada,že mu zabrala. Tu pomôže len detoxikácia organizmu a doplnenie chýbajúcich živín. O aký typ onkologického ochorenia sa jednalo ?Podstúpil aj rádioterapiu ?
dobry, vidim ze tu davno nik nepisal,ale ak sa niekto pozrie snad poradi. moj mal pred 11 rokmi chemoterapiu. teraz nema ziadne semeno. ma vyron pri sexe ale nie spermie. tak ci neviete cim by sa to dalo obnovit aby sme mali aspon jedno babo.
somarina, este som nevidel chlapa s nedostatkom spermii :-)
tekvicové semienka a E vitamin
hlavne zinok a selen a nech skusi proval epi forte 2 tablety denne asi 2 mesiace okrem nadrzanosti bude mat semeno na rozdavanie
Arasidy, cokolada...
nech skusi MACU.