prosím poradili by ste mi nejakú konkrétnu pleťovú masku proti akné z obchodu, ktorá má dobré účinky????alebo nejaký domáci recept na masku????diki moc :))
Pleťová maska proti akné
A už ste skúšali masku Purifying so zeleným ílom od Natura House? Je perfektná tak na akne ako i na mastnú, zmiešanú pleť i na rozšírené pory. Zelený íl v maske hlbkovo čistí pleť od toxínov, odstráni prebytočný maz a po zaschnutí stiahne póry,zjemní pleť a pôsobí protizápalovo na vyrážky. Stačí malé množstvo naniesť buď lokálne alebo na celú tvár, nechať pôsobiť do zaschnutia, potom opláchnuť alebo nechať ju pôsobiť celú noc . Vôbec Vám nezašpiní pyžamko ani vankúš, lebo sa neotiera :-). Doporučujem
ak mas ze plet dost vyhadzanu tak 3x tyzdenne maska z 1/4 drozdia,par kavpiek mlieka a mala lyzicka medu..ja som sa nemohla zbavit vyrazok na cele asi pol roka ani po hocijakych mastickach od dokotorkx, otto som si dala asi 6x a zmizli...a nedumyvam tvar vodou ale repikovym cajom a tym predchadzam novym vyrazkama sem tam vydyezinfikovat citronom
Môjmu synovi ak sa mu vyhodia jedovaté vyrážky vždy zaberie ekologická prírodná prášková maska Anti akne s cejlonskou škoricou a zinkom. nanáša sa lokálne len na vyrážku.zaberá perfektne. Doporučujem. Viac na -odkaz odstránený-
mne pomaha mastička prepisana od koznej vola sa duac a zevraj doteraz najlepsia masticka na akne jedno balenie stoji 250 sk :D
a vyrazky sa urcite nerobia od toho co zjete od jedla to nezalezi ale od toho ako sa starate a hlavnne je to vrodene
na akné je najlepšie každý deň zjesť aspoň pol dlane zrna v potravinách uvareného a zmiešaného spolu s tretými
jablkami a jesť to aspoň 2 týždne (neoverené)
Alebo aj peroxid vodika mi pomaha. to tak vyšumi na tej vyražke a na druhý xden je usušena a potom na to ten framikoinovy púder.
Ja si vyražku potriem Alpou a na to dam framikoinovy puder a pomaha pekne vysuši a zmenši sa :-)
ja som teraz vyskusala pit zihlavovy caj a ked sa uz vyluhoval sacok som odstrihla a vysipala zihlavu a zmiesala sl yzickou smotany mala som vyyrazky uplne mi ich vysusilo a na druhy den boli ovelamensie fakt topomaha doporucujem skusit :-)