Pleťová maska proti akné

prirodna

A už ste skúšali masku Purifying so zeleným ílom od Natura House? Je perfektná tak na akne ako i na mastnú, zmiešanú pleť i na rozšírené pory. Zelený íl v maske hlbkovo čistí pleť od toxínov, odstráni prebytočný maz a po zaschnutí stiahne póry,zjemní pleť a pôsobí protizápalovo na vyrážky. Stačí malé množstvo naniesť buď lokálne alebo na celú tvár, nechať pôsobiť do zaschnutia, potom opláchnuť alebo nechať ju pôsobiť celú noc . Vôbec Vám nezašpiní pyžamko ani vankúš, lebo sa neotiera :-). Doporučujem

cappy

ak mas ze plet dost vyhadzanu tak 3x tyzdenne maska z 1/4 drozdia,par kavpiek mlieka a mala lyzicka medu..ja som sa nemohla zbavit vyrazok na cele asi pol roka ani po hocijakych mastickach od dokotorkx, otto som si dala asi 6x a zmizli...a nedumyvam tvar vodou ale repikovym cajom a tym predchadzam novym vyrazkama sem tam vydyezinfikovat citronom

Marika17

Môjmu synovi ak sa mu vyhodia jedovaté vyrážky vždy zaberie ekologická prírodná prášková maska Anti akne s cejlonskou škoricou a zinkom. nanáša sa lokálne len na vyrážku.zaberá perfektne. Doporučujem. Viac na -odkaz odstránený-

adrianočka

mne pomaha mastička prepisana od koznej vola sa duac a zevraj doteraz najlepsia masticka na akne jedno balenie stoji 250 sk :D
a vyrazky sa urcite nerobia od toho co zjete od jedla to nezalezi ale od toho ako sa starate a hlavnne je to vrodene

131kikuška13

na akné je najlepšie každý deň zjesť aspoň pol dlane zrna v potravinách uvareného a zmiešaného spolu s tretými
jablkami a jesť to aspoň 2 týždne (neoverené)

fikska

mne pomohlo velmi ANTI ACNE od dermacolu,urcire vyskusajte mala som cely ksicht zasipany vyraskami behom dvoch tyzdnov sa mi tvar uplne vyhladila ziadne vyrasky vazne malokedy,no ked som mala zlomenu ruku zacala som chodit na injekcie vitamin B12 strasne mi to zhorsilo plet..

mimi_

Alebo aj peroxid vodika mi pomaha. to tak vyšumi na tej vyražke a na druhý xden je usušena a potom na to ten framikoinovy púder.

janka_kiselo

Hm...mne pomaha detsky puder heh aviril ci ako sa to vola davam si ho na vycistenu tvar vzdy ked idem spat dufam ze wam to pomoze

mari25225

ja som teraz vyskusala pit zihlavovy caj a ked sa uz vyluhoval sacok som odstrihla a vysipala zihlavu a zmiesala sl yzickou smotany mala som vyyrazky uplne mi ich vysusilo a na druhy den boli ovelamensie fakt topomaha doporucujem skusit :-)