Pleťová maska proti akné

PharmRamon

Čo sa týka stravy nájdite si temu vplyv stravy na akne, a ešte by som sa vyjadril k medu, ktorý už od pradávna využívali starí egyptania avšak nie na čistenie pleti, ale na vyhladenie pleti.
Ešte niečo pridám: Rastlina s názvom Repík lekársky, ktorý ešte nájdete v prírode má skvele využitie ni len že je to skvelé adstringens, gargarizmum, diuretikum,stomachikum, ale aj ANTIFLOGISTIKUM čo znamená že má protizápalové účinky a vynikajúco sa po ňom hoja rany.

lilihra

mne super pomaha na akne bahno z mrtveho mora od firmy kawar, kupujem v lekarni, ale videla som ho aj v carrefoure.

kamilka

ja tiež nejem mäso,železa mám na rozdávanie(mala som nedávno robené testy),jem dostatok iných vecí,ktoré železo obsahujú

[zruseny12]

marlin,kup si bazalku a urob si z nej caj a potieraj si plet...je to na dezinfekciu...a na zapalenu plet...aby sa ukludnila....bazalka sa da kupit normalne aj v potravinach....susena...

mirka 23

Knazna, prečo nie mäso? Mäso je veľmi potrebné. Ja som nejedla hovädzinu vôbec, kuracie len sem tam a zistili mi, že mám málo železa, hemoglobínu, takže musím jesť veľa mäsa. Nejesť mäso je somarina. No s tým kysnutým súhlasím.

knazna

piť hlavne vodu čistu, mineralky,...ziadnew džusy. chodiť do prírody na tury, prechadzky. ...nejesť maso a kysnute vyrobky, a sladkosti

marlin

cavte!chcela by som aby ste mi poradili domaci recept na akne..je to dost zle mam skoro na kazdy prst vyrazku su velke a cervene..neviem sa ich vobec zbavit ..poradte mi prosim!!:)))