prosím poradili by ste mi nejakú konkrétnu pleťovú masku proti akné z obchodu, ktorá má dobré účinky????alebo nejaký domáci recept na masku????diki moc :))
Pleťová maska proti akné
Objednávala som z annemarieborlind. sk, vybrala som PURDERM, to by malo byť pre problematickú pleť super.
Bola som jej to už aj zaniesť a bola rada :) Len musí poctivo používať dennodenne :)
dadulamil - a čo si si vlastne všetko objednala, poraď :D aaa odkiaľ si objednávala
skus toto, mne to velmi pomáha - track.derminax.bg
Ja som teda si to už našla a aj som jej to objednala, teším sa keď to príde a pôjdem jej zaniesť, nech vyskúša, bola by som najšťastnejšia, keby jej to pomohlo, že by sa jej tá pleť popravila :)
aké druhy masiel má vlastne anne?
loreal má 3 nové masky a su luxusne. Mám ich všetky. Pleť je po nich svieža, hladká a bez akne. Vyskušaj. Keď nebudeš skušať, nebudeš vediet. Každá pleť reaguje na niečo iné.Daju sa kupiť v každom lepšom eshope.
A to pure derm je čo vôbec? Treba používať celú radu, aby to malo aj nejaký účinok?
Áno, veď práve preto by som jej chcela pomôcť. Lebo viem aké akné dokáže narobiť problémy. Tak asi to skúsim tak urobiť, že jej kúpim túto radu, čo si mi napísala, nech to dennodenne používa a uvidíme. Ty si si kde kupovala túto kozmetiku?
skus toto, mne to velmi pomáha -odkaz odstránený-
potrebujem nieco pre 14 rocnu. viem, ze je to vdaka puberte a dospievaniu, no podla mna je potrebne s akne aj tak bojovat