potrebujem vazne schudnut za dva mesiace aspon 8 kg, bo o 2 mesiace idem na plavecky s mojou triedou a nemozem sa ani vyzliect do plaviek ked vyzeram takto :o(( je mozne tolko schudnut za taky cas??? a ak ano, tak co presnejsie mam robit???
dakujem vopred velmi pekne za rady...
8kg za dva mesiace
ak si budeš veriť a snažiť sa :o), tak to dokážeš!!! držím palčeky :)!!!!!
Ahoj Jonzetta ... no ja som minulý rok za 2 mesiace schudla 10 kíl .. raňajkovala som jogurt ovocie, obed kuracie mäso ryža zelenina.. alebo čo bolo na obed ( v práci) no a potom okolo tretej jogurt a ovocie a cvičila som každý deň v posilke a chodila na spinning .. a dostala som sa na váhu 58 a bola som spokojnáááá :o))
No ja som na 90dnovke a je to o.k zbehni na temu a pocitaj co to...podrobnejsie mas www.moletka.sk a ak chces vediet este viac chod do knihkupectva a popozeraj si tam knihu prvy diel 90dn.rozlisovacia dieta.
jonzetta: tak za dva mesiace neviem či sa dá toľko schudnúť, lebo je to rizikové. Ale ak ti môžem poradiť, tak začni držať diétu a športovať! Ja som 9 rokov aktívne plávala a priznám sa vyzerala som ako anorektička, ale ak sa tomu venuješ len tak 2-5 krát do týždňa máš šancu si svoje telo vylepšiť nie len o kilá a svaly ale aj o dobrú detoxikáciu :) Takže hor sa na plaváreň (samozrejme bez triedy) a keď tam prídeš s nimi tak sa budeš môcť aspoň pochváliť :) Držím palčeky ;)
Aku dietu si drzala do teraz???A daj vahu z ranecka a nie spred sviatkov:))))
chcela by si mat 56kg?