rada by som vedela ze preco ludia odsudzuju vztah ludi priblizne 20,21,22,23atd rocnych muzov s babami ktore maju nast rokov napriklad 14, 15,16???? prosim o odpoved dost ma to zaujima
vekovy rozdiel
ja mam vztach z 19 rocnym chalanom pricom ja mam 15... on vyzera mladsie a vobec sa nesprvava ako 19 rocny... sme spolu pol roka moja mama ho pozna ja poznam jeho rodinku a moja mama si mysli ze ma 16:)ale myslim si ze ked ma dievca 14,15,16 a chalan ma o 6 rokov viac to je divne... aj moj brat mi povedal ked mal 23 ze je to hlupost mat vztach z 15... to musi byt niekto vadny....
Ja mam 17 rokov moj priatel ma 23. Nas sex(s mojej strany)nieje boh vie co.On uz ma chce predstavit svojim rodicom ako jeho priatelku,casto sa stretavam s jeo priatelmi a taktiez ma predstavue ako svoju priatelku.Uznavam ze 17 s 41 rocnym je trosku divne ale nie vzdy to zle dopadne.Moja rodinna znama mala 17 ked jej chalan mal 40 a teraz maju spolu krasne 3 deti a su spolu 11 rokov.
Naozaj laska nepozna ziadne hranice
preca láska nepozná vekovú hranicu...neocudzuje to..preca sú aj 15ročné rozuné dievčatá ..a ako ,,majkaaa"moeš twrdiť že niesu citowo založene?.--vidíš do ich vnutra?
Suhlasim s Moniqa! A prepac cucko kolko mas rokov ty, ked si na take nieco neprisiel sam. Zober si napr. 10 rocny rozdiel medzi partnermi. Vela ci malo?? Ked ma chlap 40 a zena 30 rokov je to myslim v pohode, nie?? Ale 20r. a 10 r. dievca??? To uz je chore a uchylne. o akom vztahu moze niekto rozpravat ked ma partnerka 14 rokov??? Ved je to dieta. Aj rozumovo aj citovo a...navyse som mala kopec kamaratiek, ktore v tom veku este neboli poriadne ani v puberte. Uz v tych 17 sa da hovorit o nejakych "vztahoch".
pre mna za mna, nech je vekovy rozdiel aj 15 rokov (to sa mi zda stale tak v norme) ale nie ked ma dievca 14, 15, 16 rokov... to je strasne malo, v takom veku je dievca este decko, nech je vyspela akokolvek... vtedy si ma hladat seberovneho... a potom neskor, to uz sa akosi vyrovnava, ked su obaja dospeli tak nie je problem...
Cicuška a predstav si,že tie úžasné čižmičky,alebo svetrík doma nedostaneš,lebo momentálne na to nemajú a je to drahé. A o pár dní uvidíš svoju spolužiačku presne v tom svetríku,či čižmičkách a s Tvojím otcom v náručí.Pekná predstava? A ešte si k tomu predstav,ako ten Tvoj ocko kydá na Tvoju maminu... Ale on bude mať možno šťastie na chápavú dcéru predsa...
Pre cicu-micu...rozprávať sa hodiny len tak v aute pod bránou...chodíte spolu niekam aj verejne?? Predstavil Ťa už svojím priateľom? Vzal Ťa už na nejaké rodinné posedenie? Idete do nejakej reštaurácie v strede mesta,trebárs na terasu,kde by vás mohol ktokoľvek vidieť? Môžeš mu zavolať kedykoľvek? Odpovedz si na tieto otázky...
Alebo sa spýtam,nemá doma manželku a dospievajúce deti v Tvojom veku??
Presne tak...zásnuby k ničomu nezaväzujú. Akurát investuje dve tisícky do prstienka.Ale ak Ťa vodí všade so sebou do spoločnosti,predstavuje Ťa ako svoju budúcu manželku,či aspoň teda svoju partnerku,ak s Tebou hovorí o spoločnej budúcnosti,o svadbe,deťoch,ak Ťa už predstavil svojej rodine,plánuje napr.spoločnú letnú dovolenku,tak mu ide o aj o Teba,nielen o ten sex.
cickaa, zasnuby su uplne najjednoduchsia vec co moze chlap urobit, aby si dievcatko priputal ku sebe. kupi jej prstienok a co? Ine je ak planujete svadbu tak opar mesiacov, ale ak sa o tom ani nebavite..
Dievča,ktoré chodí na základnú školu ešte nemôže byť vyspelé rozumovo. Je naivné.A chalan,ktorý už skončil strednú školu a už pracuje,alebo chodí na výšku je na inej úrovni a obyčajne bez sexu asi nebude.A neviem,či také dva roky sa bude len vodiť za ručičku a počúvať naivné reči...alebo či skôr tú naivitu nevyužije,či nezneužije.Ale ak má dievča 17 a viac je to v pohode.
No zasa ako tu čítam 17 a 40,tak to už v pohode nie je.Pekné je to teraz,pretože taký muž je skúsený,dobre zabezpečený,nepočíta korunky ako ten mladý,možno ešte študent,alebo taký,čo sa práve začal staviať na nohy.Lenže vezmeš si za pár rokov 40-tnika za manžela,to mi ver,bude ťa strážiť na každom kroku,svojho pohodlia sa nevzdá a bude ti otrepávať zo žiarlivosti už ako 50-tnik,že bez neho by si mala holý zadok.