rada by som vedela ze preco ludia odsudzuju vztah ludi priblizne 20,21,22,23atd rocnych muzov s babami ktore maju nast rokov napriklad 14, 15,16???? prosim o odpoved dost ma to zaujima
vekovy rozdiel
a co ked su napriklas zasnubeny ? aj tak ide len o sex ?
ak si 23 rocny chlapec najde 15tku, tak ju chce len na sex. Inak je to pre nho len brzda, ved taky uz zhana svoj byt a dobre zamestnanie, mozno skusit zahranicie alebo nejake ine mesto a co s takou co musi este do skoly? A vztah na dialku s 15tou? :D nema zmysel, ta ich este prestrieda. Cest vynimkam
na pedakov je potrebne tvrdo. Dakujem.
Mám 17 a moj priatel má 21, nezdá sa mi na tom nič zlé, že je o 4 roky starší.
ale neodsudzuju moja.
Avsak ZAKON JE NEKOMPROMISNY A PEDOFILOV TRESTA !!!
cica mica-tvoj priateľ si užíva,áno,má sa skvele pri tebe,ved prečo nie?také mladé mäsko-ale uvedomuješ si,že by si mu mohla byť dcérou?áno,je skúsený,ale rôčky mu už pôjdu z kopca...možno príde čas,keď sa tak za 5 rokov začneš zaňho hanbiť...
ja mam 17 rokov a moj priatel bude mat o 2 mesiace 41 rokov, a nevidim v tom absolutne ziaden problem, vo vsetkom si rozumieme, vieme sa rozpravat cele hodiny len tak v aute pod branou, sex s nim mi prinasa potesenie, je skuseny a viem ze nikdy by mi nechcel ublizit.nechapem preco niekto odsudzuje aj taky velky vekovy, pokial s tym obaja suhlasia a je im tak dobre tak preco nie?!
Ja mám 20 a mala som frajerov čo boli odo mňa o 2 roky starší,o 3 roky a takého čo mal toľko čo ja,ale teraz chodím s 25-ročným a s ním si rozumiem najlepšie.Je už predsa rozumnejší,vie čo chce,neopíja sa a nefajčí len tak z frajeriny.Takže si myslím,že ak má baba dosť rokov a rozumu,tak potom nevadí ani keď chodí s chalanom,ktorý je o 10 rokov starší.
Ja mam 17 a mam priatela, ktorý ma 25. Zo začiatku sme to chceli vzdať..Je medzi nami dost velky vekovy rozdiel a to nam velmi prekazalo. Priatel si chce kupit byt, pracuje...no a ja este 2 roky skoly na strednej a mozno vysku...Niekedy treba mysliet nato, co bude, no osud si nevyberame a laska je s nami, sme spolu stastní, milujeme sa, je nam spolu krasne..A uz blby vekový rozdiel ani nevnimame..
Nie je to vzdy iba o tom pocte rokov, ked sa 2 lubia, nejde o sex ani pri velkom rozdiely..je pravda, ze ludia su rozny, no myslim,ze baby si uz aspon trosku daju zalezat...
Preto chcem povedat vsetkym, co to citaju a hlavne rodicom teenagerov, ze niekedy je starsi lepsi, lebo nenavazda na drogy, alkohol a podobne hluposti, kdežto s mladsim ste spokojní vy a zakutie je hmlistejsie...a pri tom aj tak spolu spia..ci 17 a 25 alebo 17 a 17..Len starsi dokazu skôr znasat nasledky.
Tak ja mam 17 a moj priatel ma 21 velmi ho lubim a viem ze aj on mna ale problemom su moji rodicia ktory sa nepaci ze ma 21.Nie sme spolu vlemi dlho ale tak dali sme sa uz po druhy krat dokopy lebo raz sme sa uz rozisli koli mojim rodicom, ale tak tento krat uz im nedovolim nas rozdelit.Ja si myslim ze pokial ide o lasku na veku nezalezi zalezi iba na tom ci sa ty dvaja mau ozaj radi.V v laske by nemal nikto nikomu branit :D