Ahojte mam taky blby problem, s priatelom spolu spavame uz asi pol roka a zatial sme vzdy pouzivali kondom ale priatel nalieha aby som si dala predpisat tabletky, tiez si myslim ze by to tak bolo lepsie,lebo uz sa nam stalo ze sa napr. kondom pretrhol a tak, ale zaroven sa bojim, ze by som od neho mohla chytit nejaku pohlavnu chorobu, on mal totiz predomnou dost vela sexualnych partneriek a mnoho z nich boli take holky ze len na jednu noc.Ja som okrem neho nemala nikoho. A je mi blbe mu to hovorit, neviem co s tym a zase nechcem pouzivat aj tabletky aj kondom. Prosim poradte. Dakujem, nika.
Probleeem s ochranou
ahoj nika, myslim ze ak je tvoj priatel normalny tak v pohode pojde na testy, ja by som s tym urcite ziaden problem nemal..ale ozaj mal by ist na testy, budete mat obaja pokoj, ziadne strachovanie..tak drzim prsty :)
ja beriem tabletky a vzdy ked sa milujeme najprv pouzivame kondom..lebo prvykrat sa priatel zrobi velmi rychlo...ale potom sa ide umyt a dame si dalsie kolo uz bez kondomu vtedy vydrzi uz dlho a uzivam si to aj ja...chcem ti povedat ze je to tvoja vola aku bude pouzivat ochranu...a ked chces kondom tak chces kondom...nech si vyskusa on ake to je jest tabletky ked ta tak nuti:-)
nika, sak ho posli na test... aj kamoska to urobila.. a sa najprv zdrahal chalan, ale tak povedal, ze ak pojde aj ona, tak ok... tak sli spolu a pohoda... alebo ak sa ti to zda moc, tak chodte spolu darovat krv :) ak nieco ma, tak tu krv neprijmu a jemu pride papier, ze ma ist na vysetrenie... takze skus, za to nic nedas a lepsie, ako sa nakazit, lebo nik nemoze vediet, ci je ok, alebo nie... pekne slovo nestaci, vies..
marko ako vies, ze si zdravy??? na testoch si nebol a nechces ist...ako vies, ze ta nejaka kocka nenakazila, co ja viem napr.chlamydiami alebo niecim inym...mnoho veci je bezpriznakovych a problemy zacnu az neskor...tak ako vies, ze si zdravy???stale si si isty???
o teba by som nechcela zakopnut... (preklep)
a nika18 ty si radsej rozmysli co urobis ak nechces prijst o sraca..tod moja rada
len pre info teresska mam 21..a nevybijaj si zlost na mne za to ze tvoj srac bol chory
daniella25... nie som egoista..urcite by vsetci muzskeho pohlavia so mnou suhlasili ze je to somarina a ty ktory vravia ze by sli tak klamu...preco by som mal dajakej dokazovat ze som zdravy, hlavne ze to ja viem..ked som mnou nechce spat nech ide kade lahsie
Marko vidis aky si obmedzeny, bud mas malo rokov alebo IQ hupacieho konika. Ja som zdravotnicka a moj priatel tiez tvrdil aky je on zdravy. Az mi zistili hpv virus tak isiel k urologovi tiez na testy a boli pozitivne. (On bol moj prvy) Tak som ho pre zmenu poslala k vode ja! To totiz nie je o dovere!!!
o teba by som ani nezakopla aky si egoista