ahojte...prosim vas co teraz ked mam pocit ze som v tom,???hmm..
ako ja to nechcem aby som bola nahodne v tom..sex som mala len 2krat..a myslim si ze razt za cas bez ochrany to nevadi..ale asi to vadilo..meska mi to uz a2mesiace co s tym? pomoc
asi som v tom co teraz?
a este k tomu 16 rokov...v tomto období ešte vynechava menstruacia minimalne do tej 20tky...
nemyslis ze si zacala skoro so sexom a este bez ochrany...
velmi zly postoj máš k tomu... vieš o tom že je zlé keď ti meškajú tvoje dni už týdeň, mala si už dávno byť na gynekologii, iba tam sa dozvieš 100%...ale teda tiež ten test si si za tie 2 mesiace mohla kupit...
vieš zvyčajne to tak býva že ked nemaju ludia ochranu su potom v tom...a tvoj priatel alebo ten chalan si bol isty ze si daval pozor???alebo???mas riadny problem teda...a dufam len kvôli tebe ze to dopadne dobre
mne bude len 16 :-( to ma na tom trapi...a test som nebola kupit...je vikend netusim kde by som ho v okoli nasla..
a kolko mas teda rokov?
lenze vies, ak uz si otehotnela, nesies zodpovednost.
nebola si si este kupit test?
ja by som mozno aj bola rada keby to bola pravda..ale dnes je ina doba...v mojom veku je to az prilis skoro
, kúp si test, uisti sa, či je to pravda... a ked sexuješ raz-za čas, tak si kúp aspon kondom, teda, ked nechceš stresovať... ja sa so stálym partnerom bojím bez ochrany, a to už tam nejaká dôvera je (aj ked neverím tým kvapôčkam lásky)
ak si v tom,tak bud rada,mnohi by chceli a nemôžu byť v tom...raduj sa človeče...ak si sebec,tak sa trap a daj si to vziať,ved v tom môžeš byť kedy chceš,nie?...aka mi tu panika...
vies, mozes mat pohlavny styk dvadsatkrat bez ochrany a nemusi sa nic stat, ale staci jediny raz bez ochrany a dojde k oplodneniu.
o zivot ti nejde, ak si kupis test aj po sviatkoch, ak si dokazala cakat doteraz, pocka to uz tie tri dni.
mimochodom, tehotenske testy sa predavaju aj v supermarketoch, ci hypermarketoch, vacsinou pri vitaminovych preparatoch, obvazovom materiali a pod. no a kazdopadne v lekarni, ktora ma aj cez vikendy pohotovostnu sluzbu.
myslim si ze razt za cas bez ochrany to nevadi..ale asi to vadilo- nechapem, preco zbytocne riskujes...