asi som v tom co teraz?

angeles

a este k tomu 16 rokov...v tomto období ešte vynechava menstruacia minimalne do tej 20tky...
nemyslis ze si zacala skoro so sexom a este bez ochrany...

angeles

velmi zly postoj máš k tomu... vieš o tom že je zlé keď ti meškajú tvoje dni už týdeň, mala si už dávno byť na gynekologii, iba tam sa dozvieš 100%...ale teda tiež ten test si si za tie 2 mesiace mohla kupit...
vieš zvyčajne to tak býva že ked nemaju ludia ochranu su potom v tom...a tvoj priatel alebo ten chalan si bol isty ze si daval pozor???alebo???mas riadny problem teda...a dufam len kvôli tebe ze to dopadne dobre

miladka-milka

mne bude len 16 :-( to ma na tom trapi...a test som nebola kupit...je vikend netusim kde by som ho v okoli nasla..

miladka-milka

ja by som mozno aj bola rada keby to bola pravda..ale dnes je ina doba...v mojom veku je to az prilis skoro

pravda je taká...

, kúp si test, uisti sa, či je to pravda... a ked sexuješ raz-za čas, tak si kúp aspon kondom, teda, ked nechceš stresovať... ja sa so stálym partnerom bojím bez ochrany, a to už tam nejaká dôvera je (aj ked neverím tým kvapôčkam lásky)

neon

ak si v tom,tak bud rada,mnohi by chceli a nemôžu byť v tom...raduj sa človeče...ak si sebec,tak sa trap a daj si to vziať,ved v tom môžeš byť kedy chceš,nie?...aka mi tu panika...

sykora

vies, mozes mat pohlavny styk dvadsatkrat bez ochrany a nemusi sa nic stat, ale staci jediny raz bez ochrany a dojde k oplodneniu.
o zivot ti nejde, ak si kupis test aj po sviatkoch, ak si dokazala cakat doteraz, pocka to uz tie tri dni.
mimochodom, tehotenske testy sa predavaju aj v supermarketoch, ci hypermarketoch, vacsinou pri vitaminovych preparatoch, obvazovom materiali a pod. no a kazdopadne v lekarni, ktora ma aj cez vikendy pohotovostnu sluzbu.