ahojte...prosim vas co teraz ked mam pocit ze som v tom,???hmm..
ako ja to nechcem aby som bola nahodne v tom..sex som mala len 2krat..a myslim si ze razt za cas bez ochrany to nevadi..ale asi to vadilo..meska mi to uz a2mesiace co s tym? pomoc
asi som v tom co teraz?
marfuska...suhlas na 100% aj s tym zivotom potom...
Miladka,nechcem vyzvedať,nie si povinná sa verejne spovedať. Len Ty sama musíš vedieť,aký máte vzťah s otcom dieťaťa. Ak si s ním v kontakte,tak mu to povedz. 27,to je o 12 viac,nie je to také hrozné,je vo veku môjho syna,ja som myslela,že to bude nejaký 40-tnik. Ale 27 ročný chlap by už tiež mohol vedieť niečo o antikoncepcii,tiež sa mohol chovať zodpovednejšie. Ale takéto reči nič nevyriešia. Jediné,čo teraz musíš urobiť,je ísť hneď v utorok ku gynekológovi,to už neodkladaj ani jeden jediný deň. Ak ti tehotenstvo potvrdí,tak zavolaj to najprv otcovi dieťaťa,uvidíš,ako sa k tomu postaví a potom ti nič iné nezostáva,len to povedať doma.A čo najrýchlejšie,stratila si už veľa času,ten už hrá proti tebe.Máš len 15,keby sa v tomto veku mala moja dcéra rozhodnúť pre interrupciu,asi by som jej to nevyhovárala.Ale keby sa rozhodla pre dieťa,tak by som sa snažila pomáhať,no rozhodne by som to nedávala na adopciu.Pokiaľ sú matka a starí rodičia zdraví,netrú biedu, tak toto považujem za väčšie zlo a nezodpovednosť ako interrupciu.To je také..no,nechcem rýpať zasa,ale...dať síce život,áno,je to pekné,lenže aký ten život bude mať to dieťa potom,to ma už nezaujíma...to sa mi nepáči.
15 no malo,malo ale co uz teraz ked sa zadarilo.Stale sa niekto najde co bude mat mudre reci.
milka, tvoj partner zas az taky hrozne stary nie je. kazdopadne mu to musis povedat, ma na tom svoj podiel, a teda musi niest aj on zodpovednost. s najvacsou pravdepodobnostou bude v soku a bude navrhovat interrupciu.
ak ti vsak meska menstruacia dva mesiace, vela moznosti na vyber nemas.
marfuska vie, co ti radi, urcite bude podobne reagovat tvoja mama. cim viac vsak budes otalat, tym horsie to bude. aby si nedopadla tak, ako niektore dievcata, ktore pred rodicmi taja az do vysokeho stadia tehotenstva a vyhovaraju sa na chut do jedla, ked brusko viditelne rastie. radim ti, cim skor, tym lepsie. raz sa to dozvediet musia.
no ja mam 15 lenze potencionalny otec dietat ma 27 :-( a byvame na dedine takze sa to rychlo rozsiri:-(...a sestra bola v pohode ako ona nic proti nikomu
marfuška..skolu chcem dokoncit to isto..mna nikdy take zabavky lietanie po vonku ani nebavilo..cize s tym by mozno nebol problem...horsie je na tom ze "oteC" dietata o tom nevie a je odo mna hroozne starsi
Na reči okolo sa vykašli. Teraz už to ani na dedine také nie je ako voľakedy. Ide o teba a nie o nejaké klebetné frustrované baby,ktoré nemajú nič iné na robote. Stejne Ti nepomôžu.Horšie bude,ak ten otec je ženatý a už má aj deti. Neviem aký máš vzťah s ním,ale jemu by si to mala povedať tiež. Je za to rovnako zodpovedný.
PIMI,nerozumiem jednemu ako niekto vynosi porodi dieta a potom ho da na adopciu uz keby som sa rozhodla si to nechat tak urcite by som si ho nechala a nedala na adopciu to by som sa zblaznila zit s tym m,ze mam niekde dieta ako sa ma,ci je zdrave ako vyzera...
Marfuska suhlasim s tvojim nazorom.
Matke by som to povedala az keby som to mala potvrdene od doktora.
kolko ma sestra a co ti na to povedala?ty mas 15, vsak?
kolko?aky mate vztah..a este preapc, jedna otazka..byvas v meste ci na dedine? sa pytam len kvoli reciam okolo, ci ti to budu vsetko zneprijemnovat