poznaju to asi vsetci vysokoskolaci ktori studuju v inom meste. intrak alebo privat nie je domov a doma to uz nie je doma. nie, ze by sme tam nepatrili, no cela rodina si zije vlastnym zivotom z ktoreho nas akosi vyclenili.
ked mam blby den, nepridem domov kde by ma niekto objal a uvaril mi caj, pridem na byt, kde sa kazdy stara len o seba. nikto sa vas nespyta, ako bolo. teda nie s ozajstnym zaujmom...
chyba mi domov
Katedra Energetickej Techniky. a ja tiez byvam na bozenke :))))))
co to je za odbor KET??? A kde byvas? ja som byvala na bozenke.
uz sa neviem ani vyjadrovat....same "ale" to ti hnusni cesi ma nakazili..... :(
tak to mame nieco spolocne :) ja studujem tiez na TUKE SjF ale KET. prevodovku som tiez robila,ale v tretiaku, tak viem o com, aspon zbezne :( ale neviem ci by ma to bavilo... ale paci sa mi ze TUKE ma takych skvelych studentov,co nerobia hanbu :))))
hmm.. myslim ze to ta bavit nebude. no ale snad sa najdu aj take padnute na hlavu ako ja. Studovala som strojnicku fakultu v KE odbor aplikovana mechanika a matematika. Teraz pracujem(aj zijem) v Rakusku v jednej vyvojarskej firme kde vyvijame prototypy prevodoviek do novych aut, pre rozne zname znacky, takze ked sa vozis v Audi alebo Mercedese tak prevodovky prechadzaju cez moje ruky a ruky mojich kolegov. Pracujem tu sama baba s 19 chlapmi (fesaci) ale skoda som zadana:))
sii...co si studovala? aj ja by som chcela mat pracu, co ma bavi...
privat je na hovno viem som pocula :(( skoda no
Do skoly nejdem snad spravim doktora ked budem dakedy na materskej, mam super pracu co ma bavi ta na co sa zbytocne este za dacim plasit.
juuj, tak to je smola.a nedostanes ani pristelok?