Kto bol operovaný na nosnú prepážku? Ďakujem.
nosná prepážka
ale natala ja by som chcela vediet ze ci mas teraz na pohlad rovny respektive rovnejsi nos po operacii nez predtym ako si pisala ze si mala prepazku dolava tak to bolo aj na pohlad vidno ci nie??? a teraz mas zmeneny nos??? ja mam problem ze mam tu kost nalavo tak ci sa to po operacii zmeni....diiik
noska:
-z vonka nemam vobec nic ani modrinu, vsetko je z vnutra
-najpr musis ist k obvodnemu lekari aby ti dal/a vymenny listok na ORL.
suuurne to potrebujem vediet.... lebo chcem ist do toho....
a este poslednu otazku natala teraz po operacii mas aj z vonku rovny nos alebo len z vnutra prosim odpovedz....diiiik a este k akemu lekarovi mam ist najprv a co mu mam povedat ze chcem ist na operaciu??? diik
noska:
z vonka som mala krivy nos a z vnutra som nevedela dychat.
-chod k lekarovi nech ti vypise vymenný lístok na ORL a tam ti povedia co a ako.
natala a este sa chcem opytat ze to ako si mala vybocene do lava tak to bolo vidno normalne alebo len nieco vo vnutri??? lebo ja mam tu kostku (na nose) tiez do lava ale neviem ci to je prepazka alebo uplne nieco ine.....tak prosim porad ak mozes......diiiik
noska:
-za operaciu som nic neplatila mne to zdravotna poistovna preplatila,zistili mi to ORL ide o septoplastiku.
-BA v petrzalke mi to spravili,mala som robeny nos obe dierky aj ked som mala vybocenie dolava.
ahojte neviete niekto kde by mi urobili tu operaciu priepazky tu na vychode slovenska myslim kosice,humenne a presov.....
a otazka na natalu:prosim ta kolko to stoji ta operacia??? a kde by som sa mohla informovat a kde ti to robili???? diky za odpovede....
natala: hm díky lebo všade písali že ouch trvá aj 4 týždne tak preto je super že ty si po 4 dni oki, to ma teší. To mi je zase nové že sa po narkoze vracia, ja budem po narkoze prvý krát, tak neviem.....
peto1,po narkoze mi nic nebolo,ty musis zdoraznit anesteziologovi ze vracias po narkoze,daju ti tabletku proti vracaniu a mas pokoj a nemusis sa bat.Po zobudeni nebudes mat bolesti,len budes dychat ustami a to je vsetko.