má niekto skúsenosti s touto diagnozou? som objednaná na neuroplastiku a viem len toľko, že sa jedná o zákrok pod narkózou a v v nemocnici by som mala stráviť dva dni. čo vy na to?
protrúzia disku
Ortopéd odporúča:
Každý večer pred spaním, počas 1,5 mesiaca, treba zjesť:
1 figu (čerstvá alebo sušená)
5 sušených marhúľ
1 sušenú slivku
Ovocie opláchnuť a večer namočiť do vody, aby zmäkli.
Uvedené plody obsahujú látky, ktoré podporujú obnovenie tkanív tvoriacich mäkké medzistavcové platničky. Zvyšujú tiež ich pevnosť a odolnosť.
Spevnenie uvedených tkanív vedie k tomu, že stavce začínajú samé zaujímať pozície, ktoré im určila príroda bez vonkajšej manuálnej korekcie.
Vyskúšajte recept a nespoznáte svoju chrbticu. Látky potrebné na uskutočnenie tohto procesu však nie sú obsiahnuté v každom z plodov samostatne, ale vznikajú pri ich vzájomnom zmiešaní.
Autorovi článku tento recept poradili športovci-olympionici, ktorí si takto regenerovali chrbticu po veľkej záťaži. Autor článku to niekoľko rokov odporúčal svojim pacientom , skutočne to pomáha.
Ahoj aj ja mam problem s platničkami ...mam zaver:::Pravostrana paramedialna hernia disku L4-5 s miernou deformaciou duralneho vaku..osteochondrosis intervertebralis L5-S1 s vakuovym fenomenom,obvodova protruzia disku L5-S1 mierne deformujuca duralny vak,bez spinalnej stenozy,zuzene su obe neuroforamina L4-S1.Incip.spondylosis def.,arthroza na SI ZHYBOCH BILAT..Bola som na ozone nepomohol mam ist ešte na jeden?ja to dost neprijemne bojim sa....Dakujem za odpoved
Syringomyelia znamená cysta alebo dutina v mieche. Od toho máš tie bolesti. Ale lekár ti to vysvetli najlepšie.
PROSIM VAS PORADTE MI DNES SOM BOLA NA MR A ZISTILI MI TUTO DIAGNOZU SYRINGOMELIA C5Th 11,protruzia intravertebralneho disku C3/C4,C6/C7 CO TO ZNAMENA VELMI TO POTREBUJEM VEDIET LEBO MAM POCIT ZE MI JE HORSIE A HORSIE TIE BOLESTI SU HORSIE A LIEKY NA TO SU VELMI TAZKE PROSIM O RADU ABY SA MI NEROZPADLI PECEN A CREVA PRE TAKE SILNE LIEKY CO UZIVAM .... DAKUJEM
Ahojte, aj ja patrím do skupiny pacientov s vysunutou platničkou. Už rok sa na to liečim, nespočetné množstvo infúzií, injekcií, liekov. Som objednaná na ozónovú terapiu na 21.2.2011 do Žiliny, ale veľmi sa bojím. Aké s tým máte skúsenosti? Je to bolestivé? Pomohlo vám to? Ja momentálne krívam na pravú nohu. Je možné toto krívanie odstrániť ozónom?
Ahojte, aj ja patrím do skupiny pacientov s vysunutou platničkou. Už rok sa na to liečim, nespočetné množstvo infúzií, injekcií, liekov. Som objednaná na ozónovú terapiu na 21.2.2011 do Žiliny, ale veľmi sa bojím. Aké s tým máte skúsenosti? Je to bolestivé? Pomohlo vám to? Ja momentálne krívam na pravú nohu. Je možné toto krívanie odstrániť ozónom?
AHOJTE, JA MAM HERNIU V OBLASTI TH 12 L1 AJ PROTRUZIU L5 S1 SOM ZUFALA, NIC MI NEPOMAHA OPERACII SA BOJIM, MAM TO UZ 8 MESIACOV, MOJIM HLAVNYM PROBLEMOM JE BOLEST A TRPNUTIE LAVEJ NOHY, VIETE MI PORADIT, JA SOM BEZMOCNA, DIKI, A PRAJEM KAZDEMU VELA ZDRAVIA