Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

protrúzia disku

Gabča

Ortopéd odporúča:

Každý večer pred spaním, počas 1,5 mesiaca, treba zjesť:
1 figu (čerstvá alebo sušená)
5 sušených marhúľ
1 sušenú slivku

Ovocie opláchnuť a večer namočiť do vody, aby zmäkli.
Uvedené plody obsahujú látky, ktoré podporujú obnovenie tkanív tvoriacich mäkké medzistavcové platničky. Zvyšujú tiež ich pevnosť a odolnosť.
Spevnenie uvedených tkanív vedie k tomu, že stavce začínajú samé zaujímať pozície, ktoré im určila príroda bez vonkajšej manuálnej korekcie.

Vyskúšajte recept a nespoznáte svoju chrbticu. Látky potrebné na uskutočnenie tohto procesu však nie sú obsiahnuté v každom z plodov samostatne, ale vznikajú pri ich vzájomnom zmiešaní.

Autorovi článku tento recept poradili športovci-olympionici, ktorí si takto regenerovali chrbticu po veľkej záťaži. Autor článku to niekoľko rokov odporúčal svojim pacientom , skutočne to pomáha.

bojko,,...

Ahoj aj ja mam problem s platničkami ...mam zaver:::Pravostrana paramedialna hernia disku L4-5 s miernou deformaciou duralneho vaku..osteochondrosis intervertebralis L5-S1 s vakuovym fenomenom,obvodova protruzia disku L5-S1 mierne deformujuca duralny vak,bez spinalnej stenozy,zuzene su obe neuroforamina L4-S1.Incip.spondylosis def.,arthroza na SI ZHYBOCH BILAT..Bola som na ozone nepomohol mam ist ešte na jeden?ja to dost neprijemne bojim sa....Dakujem za odpoved

bonaD

Syringomyelia znamená cysta alebo dutina v mieche. Od toho máš tie bolesti. Ale lekár ti to vysvetli najlepšie.

medvedik1972

PROSIM VAS PORADTE MI DNES SOM BOLA NA MR A ZISTILI MI TUTO DIAGNOZU SYRINGOMELIA C5Th 11,protruzia intravertebralneho disku C3/C4,C6/C7 CO TO ZNAMENA VELMI TO POTREBUJEM VEDIET LEBO MAM POCIT ZE MI JE HORSIE A HORSIE TIE BOLESTI SU HORSIE A LIEKY NA TO SU VELMI TAZKE PROSIM O RADU ABY SA MI NEROZPADLI PECEN A CREVA PRE TAKE SILNE LIEKY CO UZIVAM .... DAKUJEM

TYPKO

Pred mesiacom sa mi pod hlavičkou žaluda penisu, spravil vriedok ako bradavička. k obvodnej lekárke sa s tým hambim, co mam robit, neni to nebezpečne. koho mam stým navstivit, najlepsie keby to bol doktor chlap. Dakujem Jozef

medulienka4

Ahojte, aj ja patrím do skupiny pacientov s vysunutou platničkou. Už rok sa na to liečim, nespočetné množstvo infúzií, injekcií, liekov. Som objednaná na ozónovú terapiu na 21.2.2011 do Žiliny, ale veľmi sa bojím. Aké s tým máte skúsenosti? Je to bolestivé? Pomohlo vám to? Ja momentálne krívam na pravú nohu. Je možné toto krívanie odstrániť ozónom?

medulienka4

Ahojte, aj ja patrím do skupiny pacientov s vysunutou platničkou. Už rok sa na to liečim, nespočetné množstvo infúzií, injekcií, liekov. Som objednaná na ozónovú terapiu na 21.2.2011 do Žiliny, ale veľmi sa bojím. Aké s tým máte skúsenosti? Je to bolestivé? Pomohlo vám to? Ja momentálne krívam na pravú nohu. Je možné toto krívanie odstrániť ozónom?

bio

Lenka na natieranie bolestivych miest pouzivat bylinny krem aktiv balzam a pouzivat medene produkty. Meď lieci, je proti bolesti,uvolnuje krce svalov okolo stavcov a je to tepelna terapia. Viac info na e-maily.

ZUFALA LENKA

AHOJTE, JA MAM HERNIU V OBLASTI TH 12 L1 AJ PROTRUZIU L5 S1 SOM ZUFALA, NIC MI NEPOMAHA OPERACII SA BOJIM, MAM TO UZ 8 MESIACOV, MOJIM HLAVNYM PROBLEMOM JE BOLEST A TRPNUTIE LAVEJ NOHY, VIETE MI PORADIT, JA SOM BEZMOCNA, DIKI, A PRAJEM KAZDEMU VELA ZDRAVIA

lucia.s

Ahojte..ja mam tiez protruzie diskov (lahke)ale neviem co to vobec obnasa a neviem vobec ze co sa stym robý a tak prosim poradte mi...jazdim na koni a chcela by som veidet ci nahodov budu nejake nasledky...