protrúzia disku

škrupinka

a k tomu strachu, nemáš sa čoho báť, MR nieje bolestivé vyšetrenie, len je to nepríjemný pocit, ak ťa strčia do uzavretého tunela. Ja mám zlý pocit v uzavretom priestore, tak som im to aj do toho dotazníka napísala a dali mi také zrkadielko, kde som videla, ako sa tie sestry tam pohybujú a v pohode. Trvá to nejakých 20 minút. Ak budeš niečo potrebovať kľudne napíš.

škrupinka

asi tak v máji minulý rok som zažila strašný pocit, točil sa so mnou celý svet, to trvalo tak asi 4 dni ráno, potom ma strašne bolel krk a keďže som po liečbe lymfomu, tak som si myslela, že zreagovali lymfatické dráhy, ale v septembri ma začalo neznesiteľne tlačiť v krku v tej jamke nad hrudnou kosťou. Absolvovala som všetky možné vyšetrenia a nakoniec MR. Môj onkolog ma poslal k ortopedovi v Blave doc. Rehákovi a ten ma objednal 1. apríla na horenapísaný zákrok. Zatiaľ som sa tým do detailu nezaoberala, lebo sa mi nechce, len somchcelavedieť či to niekto neabsolvoval a ako mu je. A ty kam ideš na MR? Doc. Rehák je vraj najlepší na Slovensku.

majuuus

škrupinka a aké máš problémy? Protrúzia disku je vlastne vyklenutie platničky, nie? Neviem, som laik, ale mám tiež problémy s chrbticou. Idem na MR, bojím sa.fnuk