MUDr. Stanislav Gilan / Nitra

Amy189

Keď tam bol ten starší doktor ten bol skvelý ale teraz tento čo tam pracuje absolútne nerozumiem čo tam robí. Po jeho kontrole som sa hneď prehodila k inému doktorovi. Arogantný blbec, ktorého nič nezaujímalo, nič nevedel vysvetliť, 5 krát sa ho pýtam jednu vec a on 5 krát na ňu odpovedá tak isto. Tak mu hovorím, že som medicínu nevyštudovala a neviem čo to znamená aj tak mi to nepovedal. Chvalabohu že máme Google inak by som nevedela čo mi je. Za celú kontrolu sa ma spýtal asi jednu otázku. Vôbec sa nepýtal ako sa mám, či som mala nejaké problémy. Išla som si potvrdiť tehotenstvo ani krv mi nebral nič, totálny nezáujem. A ešte sestrička po mne vybehla, že ak niečo chcem vedieť mám sa ja pýtať. Proste čerešnička na torte. Ak by vedel ten doktor povedať jednu súvislú vetu aj by som sa pýtala. Takže som odtiaľ odišla s pocitom, že neviem čo mi je, neviem či je všetko OK alebo nie. Myslela som, že to bude super deň, keď mi potvrdí tehotenstvo a poradí ako ďalej ale toto bolo úplne fiasko -NIKDY VIAC !

zirafka

Ja mam len tie najlepsie skusenosti s Mudr. Gilanom, pre mna je to konecne jeden gynekolog, pri ktorom nemam stresy z vysetrenia je mily. Ja ho len mozem odporucat, i ked teraz uz robi malo, uz ma svoj vek a aj ten druhy doktor, co tam s nim ordinuje na striedacku Mudr. Uharcek je podla mna v pohode. rada tam chodim prijemne prostredie a da sa to prezit. Urcite lepsie ako ked som chodila Novotnej to bolo strasne.

kveta

Doktor Gilan - už nikdy viac, milý prístup, nádherná čakáreň, nové vybavenie. Liečil ma na mikózu dva roky a vôbec mi nepomohol. Vždy mi dal len nejaké krátkodobé lieky, po ktorých mi pokračoval výtok bez svrbenia a testy vyšli vždy negatívne. Tvrdil že je to normálne ale mne to nedalo a zmenila som gynekológa. Teraz mám doktora Turbu a ten ma dáva dokopy. Mikózu treba liečiť dlhodobo, rok budem brať lieky a dúfam, že sa z toho niekedy dostanem.

verra66

ja som na Kjaka pocula nieco podobne. ze je to sice velky odbornik, ale jeho ludsky pristup je strasny. mozno ma par pacientok, na ktore je mily. ale za akykolvek problem na zeny nahuci a take scenare im vykresli ze dovi. a od sestricky podla mna tiez velmi zavisi. ten moj ma taku podarenu :D zo vsetkymi pokeca, ciganky zvlada lavou zadnou a aj ked clovek caka v cakarni hodinu, v tej cakarni u sestricky im vsetko odpusti :D

slusnaxbaba

Aj ja mám divný pocit z Krjaka, ale skôr sa bojím sestričky, som u nich už niekoľko rokov a vždy keď mi brala krv sa mi spravila hrča na mieste vpichu ihly a mesiac som nevedela ohnúť ruku a strašne to bolelo. Teraz sa tam bojím chodiť, že mi bude chcieť brať krv a zase nebudem môcť hýbať rukou.
Tiež uvažujem o tom, že prejdem k inému doktorovi. Z toho čo som čítala, najviac odporúčate Gilana. Má s ním niekto aj zlé skúsenosti?

imigi

no ja tiez mam divny pocit z Krjaka, tiez mi povedal, ze ked sa nebude jeden problem liecit, mozno babatko nebude a co mi poradil? aby som schudla..nevravim, velmi som pribrala pocas antikoncepcie ktoru som vysadila...predpisal mi nejake tabletky, ktore ako citam v pribalovom letaku, su len na posilnenie imunity...mozno sa mylim, ja niesom gynekolog, ale nejako sa mi to cele nezda..a ked som nieco povedala, tak sa rozculoval :( a ja som z neho potom mimo a vystrasena

pretty

Dr. Gilan je naozaj fajn. Vypočuje aj najmenšie detaily, poradí. Veľmi dobre a má všetko vo svojej ambulancii. Doporučujem.

A Novotná, tak to je krava s veškým "K"!
Tej by som odobrala licenciu, jej prístup nemá obdobu, hroezné a metody ešte horšie!

sally :)

Krjak??? NIKDY VIAC...JEHO EGOISTICKY PRíSTUP A CELKOVé CHOVANIE SA KU MNE...PLUS TIE KECY čO MI NAROZPRáVAL... VYSTRAšIL MA, žE MOžNO NIKDY VIAC NEBUDEM MAť DETI (čO JE ABSOLUTNA KRAVINA-MAM TO POTVRDENE OD 2 INýCH GYNEKOLOGOV)...A TO SOM BOLA U NEHO PRVY KRáT...KRVNE TESTY BRATé NIE NA LAčNO ...NO JEDNODUCHO SOM MALA STO CHUTí PODAť NA NEHO žALOBU..AKO FAKT NEODPORUčAM...

anonimco

truska a linder vsetko popetu su stari a kaslu uz na pacientov len sedia a pisu ako uradnici a nie doktori nieco hrozne nechodte tam