Ahojte, poslednu dobu mam doslova "zravku" na sladkosti. Od Vianoc len priberam a dost ma to znervoznuje, kedze sa blizi leto. Viete mi poradit nejake triky ako schudnut ? Ako potlacit chut na sladke ? Len ziadne tabletky !! Dakujem
Ako potlacit chut na sladke?
nahrad sladkosti ovocim...ja som takto vydrzala uz tyzden a styri dni...citala som ze ked tri mesiace nejes sladkosti atk na ne uz nemas chut co je super:)
Chrom v tabletkach odburava chut na sladke.
www.zdravie.sk po vsetkom co som skusala skutocne toto funguje a najlepsie je ze kludne sa mozes najes aj o 7 , 8 vecer.
Ja mam podobny problem... stale mam chut na sladke.ked dojem jednu cokoladu za chvilu uz tlacim druhu...najvacsie peklo je ked doma nemame nic sladke..to som ochotna sadnut kedykolvek do auta a ist si sladke kupit :)) pomooooc..hanbim sa za to.Ale niekde tu som sa docitala,ze pomaha chrom. Tak si ho pojdem kupit a budem dufat,ze zaberie...:)
mishaa,,mas ma delenu sstravu recept,,aj ja tiez uz som vsetko vyskusala,ale bohu zial,nefunguje nic,,,len priberam a priberam,,,pocula som uz o delenu stravu ze to funguje,,,,ale prosim ta mozes tu napisat ako a co treba jest.dik
ano, delena strava funguje, ja ju mam tak 8 rokov a sladkosti si dam len Raz tyzdenne, inokedy mi nechybaju....
skus delenu stravu, odlahci ti organizmus neni tazka a ... sem tam aj sladke mozes, ja ju drzim... na sladke som chora ale pekne som schudla a hmotnost si drzim,...(ale v sladkom som stale)