Som s mojim priatelom uz rok a este som od neho nedostala nijaky kvietok :( daval mi vseliake darceky a neboli ani uplne lacne , no mna by najviac potesila nejaka burinka,je to taka klasik. neviem preco sa tomu tak vyhyba.uz viackrat som mu naznacila ze mam rada kvety a aj to ake sa mi pacia ale stale nic,aj prilezitosti boli.ja viem ze je to malicherny problem no nerozumiem tomu.niekto nejake skusenosti?
Este som nedostala od neho kvietok :(
a ako zvladas,ze nie je pri tebe?a trva to uz rok....a s jeho rodicmi ako vychadzas?odpovedz len ak chces,totiz ja sa v poslednej dome zamyslam o tychto veciach...a z tej mobilovej,netovej a icq komunikacii mi uz sibe :(
to je dobre :DDDD s tym odlozenim nabuduce pouzijem :D
tak raz do dvoch tyzdnov :( ale sme stale spolu na nete,icq,skype a ma dobry program na mobile takze vela volavame.
ale to uschnutie to je sila.a ked som povedala,ze si ho mozem aj ususit,zneistel :))))
hej takuto odpoved o uschnuti som aj ja dostala.
ale tu s tym ze nestihol tak tu vystruhal len na prvom rande :D
200 km?prosim ta povedz mi ako to zvladate,ako casto sa stretavate a tak..lebo ja mam podobny problem...
no...to je taky maly hacik...:( 200 km :( takze to moc skoro nebude.ale snad do dvoch tyzdnov hej lebo idem na 9 dni prec,dost daleko a on sa velmi boji a potom k nam dojde hned na dalsi den ako sa vratim takze zase bude mat dobru prilezitost :)
a inak on mi uz viackrat povedal,ze mi nepriniesol kvet,lebo ze ho nestihol kupit,pricom kvetinarstvo mam pri dome...a ze preco ho chcem ked aj tak uschne...no,pochopis?:))))
no to je super,tak nech to vyjde konecne,potom napis ci zabralo :)))))a ste z jedneho mesta s priatelom?
ale vies co som najnovsie vymyslela ? :D vcera som si kupila malicky ruzovy krik a snazila som sa mu to oznamit medzi inymi novinkami s najvacsou radostou aku som mohla prejavit :D proste som sa z toho tesila ako mala.a asi si to vsimol lebo sa ma uz dnes pytal ci som ju zasadila do zahrady.este asi raz dnes s tym nejako podpichnem aby na to nahodou nezabudol...typom...ze sa uz moooc tesim ako si budem davat cerstve kvetinky v lete do izby a ze sa bojim aby mi nezamrzla :D :D :D