Som s mojim priatelom uz rok a este som od neho nedostala nijaky kvietok :( daval mi vseliake darceky a neboli ani uplne lacne , no mna by najviac potesila nejaka burinka,je to taka klasik. neviem preco sa tomu tak vyhyba.uz viackrat som mu naznacila ze mam rada kvety a aj to ake sa mi pacia ale stale nic,aj prilezitosti boli.ja viem ze je to malicherny problem no nerozumiem tomu.niekto nejake skusenosti?
Este som nedostala od neho kvietok :(
no temu seminarky nechci asi vedet lebo si ma zrejme videla v teme interrupcia a nerada by som sem "prilakala" nejake hadania chtive dievcence.( etika v gynekologii ) :)
z coho seminarku?:)no ved aj ja uz idem,bol to prijemny pokec,dobru noc,budem zajtra na teba mysliet ked si budem SAMA kupovat kvety :DDDpapa
no vcera som pisala do noci seminarku tak som nejaka cula este ale asi pojdem lebo rano je budicek a to sa zas nebudem vedet odhodlat :)
zajtra sa snad ozve aj nejaky prislusnik muzskeho pokolenia :))))))
aha,krvavocervene si mala namysli:DDno ved je vela hodin,aj ja sa uz pomaly odoberiem do postele,ty este nie si unavena?:)
ale hodil by sa nam sem aj nazor nejakeho muzskeho pohlavia ...skoda ze uz asi vsetci spia :D
:D som chcela napisat krvavo cervene :D ale uz pletiem.
ano,mne dokona dal na objednavku spravit rozne veci :)vravim,fenomen ..
uz ten nazov znie tak vasnivo-krvavoruzova :D
ale to je fakt neuveritelne...ked teraz zak spominam tak toklo krat sa mi stazoval ze neviem co mi ma kupit a vymyslal uplne koniny typu digitalny ramik na fotky a pritom by to bolo take jednoduche...