Som s mojim priatelom uz rok a este som od neho nedostala nijaky kvietok :( daval mi vseliake darceky a neboli ani uplne lacne , no mna by najviac potesila nejaka burinka,je to taka klasik. neviem preco sa tomu tak vyhyba.uz viackrat som mu naznacila ze mam rada kvety a aj to ake sa mi pacia ale stale nic,aj prilezitosti boli.ja viem ze je to malicherny problem no nerozumiem tomu.niekto nejake skusenosti?
Este som nedostala od neho kvietok :(
mne sa pacia tiez ruze,margaretky,slnecnice,fialky a vselijake ine :)))))))
ja mam 21,on je starsi o 4 roky.my sme od seba len 40 km,co je smutne,ze sa nedokazeme castejsie stretnut :(
a ako ste vy daleko od seba?
ja mam 20 on tiez,len polrocny rozdiel :) a pacia sa mi ruze a v posledno case aj kaly :)
vav,no laska je laska :)aj moj sa dost zmenil odkedy je so mnou,to tvrdia aj jeho kamarati...a kolko mate rokov?:)
co som ja pocula tak nas vztaj s nim dost pohol aj sam sa mi k tomu priznal...ked sme sa spoznali tak mal take teorie ze svadba v 30 prve dieta v 33 a po 2 mesiacoch co sme boli spolu si znacne poopravil nazor a bral by sa aj hned .aj teraz vravi ze uz vecra bolo neskoro na svadbu a babo by chcel hned :D
a inak ake kvietky sa ti pacia?:)
a kolko mate obaja rokov?vies,ale ja potrebujem byt s nim....je to uzasny chalan a hrozne mi chyba,stretavame sa tak raz do tyzdna,ale aj to je unaveny z prace vacsinou,hoci nie vzdy.ja neviem,proste predstavovala by som si to inak :(mozno som narocna ja uz neviem
a mozno je to lepsie lebo keby som bola s nim v jednom meste tak by som asi chcela stale byt s nim a nenechala ho asi dychat a to on neznasa,preto sa aj s byvalou rozisiel.
uz raz povedal ze aspon pre zaciatok to bolo dobre ze sme dalej od seba.ze zakazdym ked sa teraz stretavame sa neskutocne tesi a ze doteraz sa mu baby co mal po pol roku hrozne zunovali a ze ja vobec :)
to s tym ususenim mi poradila kamaratka :))))))))))))