Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Super detoxikacna dieta..... kto sa prida?

Príspevok v téme: Super detoxikacna dieta..... kto sa prida?
ataeb

1. deň :
R : čierna káva
O: 2 rajčiny, 2 vajcia natvrdo, 1 celozrnný rožok
V : 1 kurací rezeň, alebo morčací rezeň, alebo steak, šalát + veľa jablkového octu
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj, očistný čaj

2. deň :
R: čierna káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O : 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V: 1 veľký ananás, 1 1% jogurt
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj

3. deň :
R: veľa káva s trochou mlieka, i celozrnný rožok
O : 2 vajcia natvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný rožok, šalát + veľa jablčného octu
V: 10 dkg šunky, 2 rajčiny

4. deň :
R: čierna káva, 1 celozrnný rožok
O: 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V : zemiaky s kôprom alebo s petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát

5. deň :
R: 1 čierna káva s trochou mlieka, l celozrnný rožok
O: 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok, 1 konzerva tuniaka bez- oleja, šalát + veľa jablkového octu lebo dusená ryba a uhorkový šalát
V: 20dkg šunky, ovocie /nie banány/

6. deň :
R : čaj s citrónom
O: 2 vajcia natvrdo, 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok
V: jesť jedno a čo z predchádzajúcej ponuky

7. deň :
R: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O: 1/2 grilovaného kurčaťa, šalát + veľa jablkového octu
V: 2 špargle, 2 rajčiny, ovocie /nie banány/ 1 celozrnný rožok

Treba vynechat cukor, sol, alkohol..

monimoni

mne stacil prvy riadok, ze : Ranajky: kava

nalacno kavu? to kde sme, tym si moaj poprela vsetky zasady zdraveho stravovania...a pokal viem, detoxikovanie patrik zdravemu stylu.... ale toot je total odveci... a ako sa da detoxykovat vajcami,ktore maju super vela cholesterolu??? a tuniakom z KONZERVY? ved konzervy maju najviac konzervacnych latok,ktore najviac znecistuju nase telo...ach... zeny, uz pochopte, ze treba jest vela zeleniny, ovocia a hybat sa...a telo si uz poradi aj s ocistou

katalinka

Vlastná skúsenosť

chcela som schudnúť...dovolenka+more+plavky a brutálna nadváha...možno to poznáte. Vydržala som ju dva týždne, týždeň pauza a ďalší týždeň, tak som to totiž mala napísané ja... Schudla som...12kg, paráda nie?
Pár dní pred skončením mi bolo neskutočne zle, točila sa mi hlava, i keď som si ľahla, namohla som spávať, mala som problém dostať do seby pohár vody, jazyk som mala plný dajakého povlaku a v ústach kovová príchuť vyhodil sa mi ekzém.. následná liečba dlhá a nepríjemná.Myslela som, že to mám spočítané. Doslova a do písmena. Prežila som a to že som samozrejme kilá nabrala späť už ani neriešim.

andrejočka

A ja som ju mala dokonca napísanú tak, že sa to musí držať 5 týždňov, tak si predstavte jesť stále dokola to isté :-(

andrejočka

Ja som túto diétu držala, samozrejme že som schudla, a samozrejme že som aj pribrala naspäť všetko po jej skončení. To ale fakt nie je detox, ale bezvýsledná diéta. možno pomôže ked chceš rýchlo schudnúť na nejakú príležitosť. mne z nej bolo fakt celý čas zle, rajčiny som nemohla vidieť asi pol roka, a strašne ma z toho bolela hlava. ja ju rozhodne neodporúčam.

elemir

myslim si ze tato dieta nieje taka zla aj ked je vnej kava ci rezen ked to niekomu vadi nech nahradi to cajom a zeleninov.

delphia

ja tu dietu mam napisanu. ide o dietu niektorej vestice. az na to, ze je to nizkosacharidova na chudnutie a nie na detox.

Missy321

Kto ju skusil a ake mal vysledky? jasne, ze nieje extra zdrava, ale pre niekoho kto sa stravuje este horsie to moze byt isty krok vpred. mozno...citala som taky clanok, pri ktorom s nou teta schudla 20 kil, opakovala ju kym nemala pozadovanu vahu a uz roky to vraj drzi...tak som chcela vediet, ake vysledky maju ostatni...

detox

Nič super na tejto detoxikačnej diéte nevidím, stačilo mi pozrieť sa na to a vidím, že keď pijem kávu, mlieko, jem vajcia a mäso tak sa absolútne nedá hovoriť o detoxe. Pri detoxe je zakázane mäso, mliečne výrobky, káva, alkohol, cukor a múka. Detox je iba na vode, ovocí a zelenine.
No to už napísal boborik1212. Nazvite si veci pravým menom, kde iba o ďalšiu nezmyselnú dietu, kde zhodíte iba pár kíl, ale vaše telo sa neočistí, skôr zanesie od jedov ešte viac.

evelinka

boborik 1212
no ja by som bola keby si mi napisala na mail tu tox.dietu co mas od trenera prosim budem rada..dakujem