pobyt na psychiatrii

silvus

Podpísať dobrovoľný vstup na oddelenie znamená vyhlásiť, že sa ideš liečiť s vlastným súhlasom, nie pod nátlakom druhých. Toto dávajú podpisovať tak dospelým ako aj do 18 rokov.

slavka567

Keď ma doktorka prijímala dala mi podpísať papier, na ktorom bolo napísané: Vyhlasujem dobrovoľnú liečbu na detskej psychiatrii. Čo to znamená ?

ich

no na psychiatriu ist nemusis, pokial to nieje nejake vazne.
So mnou sa nechceli ani len rozpravat a chceli ma hospitalizovat {ja ale namam problemy len s jedenim}
No ale som sa pekne spravala, vysvetlila som im ze nemozem {naozaj som nemohla, pretoze som mala pred sebou prijmacky a vela inych neodkladnych veci} a napokom som chodila k psychiatrovi ambulantne...

forev.

do 18 roku zivota zodpovedaju za dieta rodicia, preto je na zvazeni lekara a rodica, ci daju svoje dieta na psychiatricku liecbu na oddeleni. po 18 roku sa pacientka sama, alebo teda podla odporucania, rozhoduje o svojej hospitalizacii a moze podpisat reverz, to je predcasny odchod z nemocnice pred ukoncenim liecby na vlastnu ziadost a riziko(toto mozu u svojich deti spravit rodicia). aj u dospelych osob- vo zvlast kritickych stavoch ale moze dojst k tzv. odobratiu svojpravnosti, to znamena, ze pacientka, aj ked je uz dospela dalej o svojej liecbe sama nerozhoduje.

nie...........

nemusia sa dostat na psychiatriu automaticky,ale kedze ide o dusevnu poruchu, je to najlog.miesto na liecbu , zavisi to ale od vaznosti stavu.niekdey sa liecia aj na internom oddeleni, ale tu sa skor lieci teda zacharnuje telo ,ale i dusa prirodzedene.btw,ide tu o pomoc, nie ublizovanie!!/myslim tu psychiatricku liecbu/