Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

manželstvo-ako často sa bavia vase polovičky?

Príspevok v téme: manželstvo-ako často sa bavia vase polovičky?
fifi

ahojte manželia a manželky.chcem sa spýtat ako často chodia von,na kávu. do baru, s kolegami ci kamarátmi na disko či chatu vaše polovičky?my máme ten problém že sa na tom akosi nezhodneme.manžel mi tvrdi že sa raz začas potrebuje odreagovat s kamošmi,niekedy mi to dost vadí,mame malé dieta,ja som na materskej a furt trčím doma.a ked mi manžel oznami že ide s kamošmi, samozrejme do rána,tak mám z toho vredy.Ako často chodia tí vaši.Robím zbytočné scény?

fifi

pristal v pohode,jemu to neprekáža,len mne.hnevá ma že na noc som sama nemožem spat,dokým sa nevráti.Ked sa ho pýtam či mu nestačí íst na 2hodky,povie že pri kamošoch mu preletí čas a že je s nimi moc rád.On mi nič nezakazuje,je to inak dobrý muž,len s týmto sa akosi neviem zmierit.jeho kamaráti sú vsetko zapečení 30-tníci pri rodičoch,bez starostí,v tom je nevýhoda.Vyvolávajú ho po chatách,koncertoch že "ako za starých čias"možem sa rozčulovat,nič tým nedosiahnem.

vierula

Môj manžel si tak x do roka vyrazí na pivko na hodinku.Po nociach nechodí.A čo keby ste sa vymenili?na to by nepristal?