ahojte manželia a manželky.chcem sa spýtat ako často chodia von,na kávu. do baru, s kolegami ci kamarátmi na disko či chatu vaše polovičky?my máme ten problém že sa na tom akosi nezhodneme.manžel mi tvrdi že sa raz začas potrebuje odreagovat s kamošmi,niekedy mi to dost vadí,mame malé dieta,ja som na materskej a furt trčím doma.a ked mi manžel oznami že ide s kamošmi, samozrejme do rána,tak mám z toho vredy.Ako často chodia tí vaši.Robím zbytočné scény?
manželstvo-ako často sa bavia vase polovičky?
fifi, to mas presne ako ja, ale uz sa nehnevam a prajem to aspon jemu, ked ja sa nudim atiez vidim aky je vystasteny a tiez mi pise, aj ked viem ze jemu cas uteka omnoho rychlejsie ako mne doma. ved aj jeho by urcite potesilo, keby ty niekam vybehnes. Aspon aj jeho akmarati ta budu povazovat za dobru zenu
ale musím priznat že ked videl na mne že som z jeho odchodu uprimne smutná,nie však trucovitá a panováčná,ostal doma.bolo to síce málo asi tak 2krát(už si presne nespomínam),ale bolo!!:))ale ma trápi ten moj postoj že si od neho vynucujem niečo nasilu a že ho obmedzujem a niekedy mam majetnícke sklony.no aspon si to priznám, hlavne sa snažím porovnávat kto to má ako doma,nechcem mojho manžela odsúdit,to nie.nie som smutná s vašich názorov.práve naopak.díki díki díki
2x za 7 rokov bol
milé žienky,trápi ma že on má 3životy-jeden v práci s kolegami,furt ho tahaju napr.previest sa na helikoptere,na koncert,na pivko..druhý s kamarátmi ale tam sú tri partie a tiež často telefonát typu:mohol by si prist,zabavíme sa a tretí rodinný kde ho čakám ja milá láskavá manželka(niekedy ako furia)a náš malý poklad.Problém mam ja,lebo mám iba jeden život-rodinný-dieta nonstop,domáce práce a večné vyčakávanie našho tatíka.cítim že to nieje zlé,občas som prekvapujúco tolerantná aj chcem aby mu bolo s nimi fajn ale zrazu to na mna príde,z ničoho nič nesúhlasím a ideme do neskutočnej hádky,durdim sa niekedy aj dva dni,uškodím si len ja sama,vyriesit sa to neda,tak sa situácia opakuje do kola už tri roky.
Macik78 aj ja si to myslim a tiez je to o skusenosti ak raz mame takuto skusenost jednoducho ta to nepusti.fifi mozme hodnotit tvoju situaciu,ale myslim ,ze sa budes len trapit nasimi nazormi.Ty sama vo vnutry vies ci je to o.k,alebo nie.Pokial neprihliada na tvoje pocity je to sebeck,ze ked to robia ostatni aj ty to vydrzis.No......A je to este asi tak ,ze zalezi s akymi ludmi sa stretava a kde...,ale podla vsetkeho nebere ohlad na teba.No len sa s tym naucit zit a trapit sa asi budes no...neviem.Myslim si takto ako pisem s tym ,ze nevidim do vasej situacie...len z toho co pises.
ahojte manzelky :-) tak moj vztah s manzelom tiez skoncil rozvodom. Boli sme spolu 10 rokov z toho 4 roky manzelia. Ked sme sa zobrali boli sme idealny parik, kazdy nam zavidel, no prisla nova praca. Podotykam predtym sa odomna ani nepohol no zacali sa firemne akcie a vzdy mi tvrdil ze ved aj ja som mavala firemne akcie a ze mi nic nehovoril, tak som mu verila no tie akcie sa stupnovali az to dospelo k tomu ze fesak zistil ze mu je fajn na akciach a slobodnemu az navrhol rozvod. Radim Vam ano mozu chodit von ale ked raz ste manzelia nie je lepsie chodit von spolu? Aj ta jedna nevinna kavicka moze znamenat nebezpecie...Verte mi...
ja si tiež niekedy poviem že keby v tomto taký nebol,tak by som sa ani nemala prečo trápit,ale potom sa uteším s tým že niektorý muži robia aj horšie veci a tak.mrzí ma že sme v tomto neni za jedno,skratka by som si ho velmi važila keby ma aspon raz v živote prekvapil a vratil sa napr.po dvoch hodkách a neminul vsetko do poslednej dvacky.v júni ide na 3-dnový festival do čiech,už sa na to pripravujem,mam v plane aj ja niečo podniknút,nie že by ma to nejako bavilo ale som zvedavá na jeho reakciu.
Tak ja hodim iny pohlad...uz som tu tym asi znama...:))))
Moj byvaly chodil na panske jazdy niekolko rokov.Verila som mu aj ked to bolo niekedy pricasto a hnevalo ma to a iste pochybnosti ako u teba fifi boli....no nic realne.Jedneho dna ked prisiel taky pripitucky chcel aby sme si povedali pravdu .Tak som mu povedala mozes zacat a tak na mna vyvalil,ze som skoro odpadla...nevera .A tak ja neverim ,ze ked maju taketo typy moznost ,ze sa nic nestane.V tomto pripade je to podla mna tak ...dovtedy sa chodi s dzbanom po vodu kym sa nerozbije.Nechcem ta strasit a viem ,ze nie vsetky zeny musia skoncit ako ja len ja uz by som nemohla mat partnera co chodi kade tade a nastastie s terajsim manzelom sme si sadli a sme iba pre seba....a nechcem to menit a ani on nie.takeho chlapa clovek nezmeni ak je raz na kamaratov tak to tak bude kym to jeho sameho neprestane bavit.Ja osobne potrebujem istotu.A dobre je na tom to ,ze som mojho terajsieho este aj posielala na pivo s kolegom ,ze nech ho sokuje bude sranda a on nechcel:)))...Najlepsie ked ziju spolu ludia co si pasuju......A ked to tak nieje tak sa treba naucit zit s tym co mame doma i ked niekedy to konci ako v mojom pripade....
vadí mi aj to že ja som doma a jemu je fajn,ako som na materskej začala som žiarlit ale uvedomujem si že je to z mojej strany sebecké a majetnícke.baby keby ste ho videli,ked mu občas poviem bez frflania že može ist,on je fakt stastný.aj na rukách by ma nosil, a ked odíde vždy mi volá aj dva krát a má fakt taký štastný hlas sko na začiatku ked sme sa spoznali.Ja som asi od manželstva očakavala,že budeme len my-ja a syn a ked da prednost kamošom cítim sa ukrivdene.možno keby som aj ja začala chodit,moj postoj by sa zmenil.vravím že je fajn,velmi nas lúbi,ja ho obmedzovat na jednej strane logicky nechcem a na druhej to robím.A v poslednom čase ked som na noc sama občas ma prepadne myslienka či v tom neni žena,aj ked viem že to nieje pravda a v podstate mu verím ale celú noc ked nespíte by to preblesklo možno každej z vás.no tak takéto stavy ma chytajú.
fifi, ja som na tom tak isto, som na materskej a manzel dlho pracuje, vecer chodi von s kamosmi a do noci, tiez sa citim osamela. Ale teraz som sa zatala a dohodli sme sa, ze bude s kamosmi len cez vikendy. Nie ze by to islo na 100 percent, ale snazi sa a uvidime ako nam to pojde dalej. Dost sme sa odcudzili, nemali sme na seba cas, a ked sme sami spolu, tak uz ani nevieme o com pokecat. Ale inak tiez je fajn, mily, snazi sa, pracuje, takze doteraz som to brala ze potrebuje relax s kamosmi. Len uz to chcem trochu obmedzit, lebo potom sa ja citim zle a manzelstvo nam kolabuje. Skus sa s nim o tom porozpravat, dohodnite si pravidla a hlavne ich dodrzujte, to je to najtazsie.