ahojte manželia a manželky.chcem sa spýtat ako často chodia von,na kávu. do baru, s kolegami ci kamarátmi na disko či chatu vaše polovičky?my máme ten problém že sa na tom akosi nezhodneme.manžel mi tvrdi že sa raz začas potrebuje odreagovat s kamošmi,niekedy mi to dost vadí,mame malé dieta,ja som na materskej a furt trčím doma.a ked mi manžel oznami že ide s kamošmi, samozrejme do rána,tak mám z toho vredy.Ako často chodia tí vaši.Robím zbytočné scény?
manželstvo-ako často sa bavia vase polovičky?
fifi, ľudia majú rôzne povahy a zase možno to, čo nevadí tebe, by vadilo mne a podobne...Čo ti na tom vlastne vadí? Bojíš sa, aby ťa nepodviedol, alebo ti to príde také, že by sa to nemalo, keď je už ženatý a máte spolu dieťa? Pupavanka, v tomto ti moc neporadím, ak to nevadí tvojmu partnerovi, tak je to predsa super, prečo máš výčitky? Veď sa tam nechystáš praktizovať orgie...či hej?! No vidíš, tak prečo si niečo vyčítať. Ideš sa zabaviť a hotovo. Nemusíš so sebou všade hneď "ťahať" aj partnera. To, že dvaja spolu chodia, alebo dokonca žijú neznamená, že sa jeden bez druhého nemôžu nikam ani pohnúť a mať tak trochu aj svoj osobný život.
Ako často?no je to dost nepravidelné.za febr.bol dva víkendy zo so do nedele spal u kamaráta v druhom meste a raz s kolegami s po.na ut.do piatej rána ale to sme boli pohádaní.do druhého mesta chodí preto lebo tam vyrastal,má tam partiu.my sme sa stahovali.tu žijeme už rok,ja mu to verím že mu chýbaju,pred tým boli spolu denno-denne.ja nechodím,nemám s kým.mam tu kamošku,kt.je zamilovaná a chodí za mnou tak raz za 3týžd.hnevá ma že napr.to že mala v sobotu prist ku nam moja sestra a on hned že ak príde tak nás nehá same aby sme si fajn pokecali a on pojde het.myslí to ako v dobrom,len ja som furt nespokojná.
s novymi kolegami sme vytvorili super partiu a rada by som sla s nimi na chatu ktoru budu organizovat. ma to byt bez partnerov, a ja neviem ci bude spravne ist bez mojho priatela, s ktorym som 3 roky. on neprotestuje, ale ja mam vycitky svedomia
moja polovicka chodi s kamosmi 1x tyzdenne, raz tyzdenne chodime von s kamosmi spolu, a mozem ist aj sama von s kamoskami kedykolvek, ale mna to nebavi...takze je to OKI, lebo vela pracuje a ma narok na cas straveny s kamaratmi, ked mi dava tak strasne vela....lasky a pochopenia....ja mu na oplatku davam to iste...inak, kazdy musi mat svoj cas straveny s kamosmi, inak si to raz budeme vycitat...
Neveriaca, nie za všetkým musí byť iná žena. Ja idem aj na diskotéku, aj na chatu, aj na koncert, ok, občas s mužom, občas bez neho a nemám nikoho. Potrebujem tento svoj priestor, aby som bola spokojná, takže to chápem. Smola je, ak to tej druhej strane vadí.
fifi, to je presne to, čo ho tak ťahá za kamarátmi, že sú to všetko bezdetní, v podstate bezstarostní ľudia, a on sa s nimi cíti dobre. Ak to nie je často, ja by som z toho vedu nerobila. U nás je to tak, že ide aj muž, ale idem aj ja a potom ostanem spať u kámošky, alebo ideme na chatu spolu, deti necháme starým rodičom. Ty si nikam nevyrazíš? Ja som si na to už tak zvykla, že keď sa nedá, tak som z toho " na větvi". A neboj, raz aj kamaráti budú mať deti a bude po partii, alebo si dajú dve pivká a budú utekať domov.
Inak chlapi sú obyčajne takí, že by radi mali aj rodinu, aj výhody slobodného človeka. A snažia sa to skĺbiť za každú cenu.
a si si ista, ze je s kamosmi? ze niekoho nema?
Tak to si neviem predstaviť.A ako často to takto robí?akože na pivo nepoviem,ale koncerty a chaty?Rada by som ti pomohla,ale neviem ako.Ten môj ma počúva.Tiež mali firemnú oslavu na chate,bol,ale len na pár hodín.Mali totižto aj poradu.Keď sa skončila,pekne sadol do auta,a prifrčal domov.Ale musím povedať,že sa tiež durdil,ale prešlo ho to.V tom čase mala našá malá teploty po nociach.Ináč by som mu to asi dovolila.