Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Praskol teplomer - ortut

andy77777

A chcem sa ta spýtať že včera mi praskol teplomer a vyvetral som miestnosť a kvapky ortuti som zahodil ale aj tak neviem či všetky môže to niečo spôsobiť keď sú tam ešte niekde tie kvapky ale už ich nevidím bolo to na kuchynskom drese

lDenzl

andy- si obaleny doma po celom byte teplomermi???
Naco je dobre take uvazovanie??
Kup si umele hnojiva a mas postarane o zabavu.

andy77777

Nie len napr. že praskne mi teplomer a mal som tam niekde pohár a nevšimnem si že v nom bola kvapka ortuti a vypijem to a čo sa stane dá sa to nejak potom liečiť alebo stačí výplach keď mi bude zle ja to nechcem spraviť len náhodou keby sa to niekedy stalo nikdy nehovor nikdy niekedy ta to nemusí napadnúť

jano 1234321

ROZBILA SA MI ORTUT V KUCHINI NA KREDENCI A ROZLETELA SA NA VELA MALYCH GULOCIEK ( NIEKTORE ZAPADLI DO SKAR A NEDAJU SA POZBIERAT) NEVIETE AKE MNOZSTVO MOZE POSKODIT ZDRAVIE V PRIPADE KONZUMACIE?kjp

..m..

zohrievala som teplomer lebo zle ukazoval a potrebovala som aby sa zjednotila ortuť lebo bola porozdelovaná a preto zle ukazovala musela som ju zahriať na 50 stupnov aby sa znova spojila.Je možné že unikli nejaké nebezpečné látky z teplomeru?

hm

ludia ja som sa hravala so 40ml ortute, strkala som do nej prsty a ked sa trochu rozlialo tak sme to v labaku zbierali jak sialeni :-) je to zabavne.. a som stale tu.. neviem preco z toho robite taku paniku, ved to by ste museli pit alebo dychat denno denne, z kvapky z teplomera sa vam nic nestane. a to ze ti je zle si si kludne mohla vsugerovat, alebo zo stresu alebo tak.. psychika proste..nestresuj, neumres.