praskol mi teplomer na posteli a ortut sa mi rozliala nielen po nej,ale aj po stole,podlahe, je ich strasne vela malinkych guliciek, uz som povysavala a tak ale stale nachadzam, co robit ??? po case sa odpari ?
Praskol teplomer - ortut
ne-e.net - tu je fórum, ktoré sa primárne zaoberá detoxikáciou ortute z organizmu...
Mne ako 7 ročnej praskol teplomer a ortuť sa vyliala na koberec a urobili sa z nej guličky, no ja som sa s nimi hrala, teda guľala ich po zemi a chytala. Môžem mať z toho nejake nasledky? (napr postihnute deti?) Neviem do akej miery je to nebezpečne. Teraz mam 20 rokov.
lDenzl
No ďakujem za rady ja som sa strachoval že čo z toho ja som taký hypochonder :D zajtra ešte vyvetrám možno pozajtra a dúfam že to bude ok neznášam tie teplomeri
odparuje sa......
Takže ortuť je ako benzín že sa odparuje ?? nie
Teraz som bol takisto vetrať a zajtra budem takisto aj takto to môžem zneškodniť nie ??
tak rozober linku a popozeraj vsade.....
Ak to tam je.....odparuje sa to.
lDenzl
takže aj keď neviem kde sú tie ostané ak sú niekde tak sa mi nič nemôže stat čo som čítal že to vdýchnutie ja som to poutieral zlikvidoval a otvoril okno tak by to malo byť ok ale chcem vediet to že tie čo možno niekde ostali v škárach tak už nebudú vadiť
A kup si uz konecne digitalny teplomer.
Ak to nevidis je fajn......
Poutieraj to vsetko este raz papierovou navlhcenou utierkou a nemas sa coho obavat.