MAM 180CM A 63KG POTREBUJEM PRIBRAT AKO TO MAM UROBIT, MOJA VAHA SA NEHYBE UZ NEJAKE 3 ROKY
STRASNE CHCEM PRIBRAT
sorry,ty si chalan,odmysli si tie koncovky:-)
existuje take napoj na pribratie,nutridrink,alebo mozno pod inym nazvom,ide o to,ze sa dava v roznom mnozstve ako nahrada stravy,cize je energeticky bohaty a pri normalnom stravovani s kombinaciou tohto,by si na 99% mala pribrat.Takze da sa predpisat u obvodne doktorky,inak stoji okolo 50 az 6O Sk a maju ho v lekarnach,pri predpise je to lacnejsie(ak nie aj uplne zadarmo)
take veci som skusal nezabera
ale co mu to tu vravite,zober si hned teraz nieco na zranie,ale naber si tolko zeby si to nikdy nezozral a podme,najedz sa poriadne napriklad na obed a potom si daj este nieco maleho,co ja viem zozer dake sojove rezy ,alebo cokoladu a choj si lahnut pred telku,alebo este lepsie spat,posiluj kazdy den nepravidelne,co ja viem rano vstanes najes sa pockaj daku hodinu a potom si zacvis na daku pol hodinu a potom na obed zase aj vecer a takisto pred spanim,neboj za 3 dni budes mat na vrch prve kilo a za dalsie druhe... To je ta haluz ze ked zacinas priberat,proste startujes metabolizbus na inu rychlost ,tak telu trva asi 4-5 dni kym zacne usadzat normalne tuky a rast svalstvo,mam to overene na sebe,proste zeres viac ako spalis-priberas zeres menej ako spalis-chudnes,jednoducha vec a to je vsetko na com to zavisi.Len zer,zer a cvic to ej vsetko a za 3 mesiace budes mat nad 75 bratu,drzim palce
a z coho si vlastne vylieceny
Aj keď sa tu určite nehrá nikto na Pána, toto je dosť silný a taký zaujímavý príbeh...pre nás všetkých.
(presne si ho nepamätám, možno som ho trošku poopravil, ale ide o pointu).
.
Rybár na mori. Búrka, veľké vlny. Loďka rozbitá.
Rybár úpenlivo prosí „Pane, prosím, pošli mi nejakú helikoptéru a zachráň ma!“ Vo vlnách sa objavila nová, nepoškodená loďka. Rybár si je nevšíma a znovu upiera očí na nebesia: „Pane, prosím, pošli mi nejakú helikoptéru a zachráň ma!“ Ale more sa búri ďalej. Iba jedna vlna zrazu zobrala rybárovú loďku a bezpečne ju viedla na breh, ale rybár zo všetkých síl z vlny vyvesloval a zostal na mori.
Hromy burácajú, blesky ožarujú oblohu. „Pane, prosím, pošli mi nejakú helikoptéru a zachráň ma!“ úpenlivo stále prosí rybár. Odrazu sa objaví v mori veľké, záchranné koleso, ale rybár si ho nevšímal.“ Pane, prosím, pošli...“ ale už nedopovedal. A utopil sa.
V nebi rybár stretol Pána. „Ach, Pane, prečo si ma nezachránil?“
Pán odpovedal„Kto ti poslal loďku, vlnu, záchranné koleso.?...Ale tvoja slabá viera a málo vďačnosti ťa doviedla až sem.“ Až vtedy rybár pochopil...
tak si daj tyzdnovu hladovku a potom zacni jest naplno.organizmus to bude vidiet ako sancu urobit si urychlene zasoby proti dalsiemu moznemu hladu a ako prevenciu zacne ukladat tukove zasoby..."co ak by nahodou znovu prisiel hlad??"
a tak pekne zacnes priberat. alebo posilnuj.
to boli len moje typy...nezarucim ci ucinne,ale ja som po takej hladovke zacala perfektne priberat...az som musela chudnut :-)
prosim vas pomozte mi
kde ste
Do riti piska ty si hotovy séfko :-)