STRASNE CHCEM PRIBRAT

anka

existuje take napoj na pribratie,nutridrink,alebo mozno pod inym nazvom,ide o to,ze sa dava v roznom mnozstve ako nahrada stravy,cize je energeticky bohaty a pri normalnom stravovani s kombinaciou tohto,by si na 99% mala pribrat.Takze da sa predpisat u obvodne doktorky,inak stoji okolo 50 az 6O Sk a maju ho v lekarnach,pri predpise je to lacnejsie(ak nie aj uplne zadarmo)

server3

ale co mu to tu vravite,zober si hned teraz nieco na zranie,ale naber si tolko zeby si to nikdy nezozral a podme,najedz sa poriadne napriklad na obed a potom si daj este nieco maleho,co ja viem zozer dake sojove rezy ,alebo cokoladu a choj si lahnut pred telku,alebo este lepsie spat,posiluj kazdy den nepravidelne,co ja viem rano vstanes najes sa pockaj daku hodinu a potom si zacvis na daku pol hodinu a potom na obed zase aj vecer a takisto pred spanim,neboj za 3 dni budes mat na vrch prve kilo a za dalsie druhe... To je ta haluz ze ked zacinas priberat,proste startujes metabolizbus na inu rychlost ,tak telu trva asi 4-5 dni kym zacne usadzat normalne tuky a rast svalstvo,mam to overene na sebe,proste zeres viac ako spalis-priberas zeres menej ako spalis-chudnes,jednoducha vec a to je vsetko na com to zavisi.Len zer,zer a cvic to ej vsetko a za 3 mesiace budes mat nad 75 bratu,drzim palce

vylieceny

Aj keď sa tu určite nehrá nikto na Pána, toto je dosť silný a taký zaujímavý príbeh...pre nás všetkých.
(presne si ho nepamätám, možno som ho trošku poopravil, ale ide o pointu).
.
Rybár na mori. Búrka, veľké vlny. Loďka rozbitá.
Rybár úpenlivo prosí „Pane, prosím, pošli mi nejakú helikoptéru a zachráň ma!“ Vo vlnách sa objavila nová, nepoškodená loďka. Rybár si je nevšíma a znovu upiera očí na nebesia: „Pane, prosím, pošli mi nejakú helikoptéru a zachráň ma!“ Ale more sa búri ďalej. Iba jedna vlna zrazu zobrala rybárovú loďku a bezpečne ju viedla na breh, ale rybár zo všetkých síl z vlny vyvesloval a zostal na mori.
Hromy burácajú, blesky ožarujú oblohu. „Pane, prosím, pošli mi nejakú helikoptéru a zachráň ma!“ úpenlivo stále prosí rybár. Odrazu sa objaví v mori veľké, záchranné koleso, ale rybár si ho nevšímal.“ Pane, prosím, pošli...“ ale už nedopovedal. A utopil sa.
V nebi rybár stretol Pána. „Ach, Pane, prečo si ma nezachránil?“
Pán odpovedal„Kto ti poslal loďku, vlnu, záchranné koleso.?...Ale tvoja slabá viera a málo vďačnosti ťa doviedla až sem.“ Až vtedy rybár pochopil...

babenka

tak si daj tyzdnovu hladovku a potom zacni jest naplno.organizmus to bude vidiet ako sancu urobit si urychlene zasoby proti dalsiemu moznemu hladu a ako prevenciu zacne ukladat tukove zasoby..."co ak by nahodou znovu prisiel hlad??"
a tak pekne zacnes priberat. alebo posilnuj.
to boli len moje typy...nezarucim ci ucinne,ale ja som po takej hladovke zacala perfektne priberat...az som musela chudnut :-)