akoze mam trošku stres...meskaju mi kramy 5 dni a meskenie sa mi nikdy nestava...milovala som sa s priatelom na 4 den po skonceni predchadzajuceho menzesu a samozrejme s kondomom...robila som si tehotensky test kupeny normalne v lekarni,bol negativny...moze sa stat ze sa test mohol mylit?
ked meška menstruacia a tehotensky test je negativny...
datelinka .. neviem , ako by som to povedala nasim. studujem , dieta by som nezvladla, viem to. mám nárocny studijny odbor. Hoci mám 20, nie som uplne mladucka na dietatko,ale neviem si predstavit , ze by som mala byt ,,mama." sama som dieta...
kivikivi, nemusis bezat ku gynekologovi, sprav si domaci baby test. to iste ti urobi aj lekar, len vacsinou o nieco drahsie.
ahoj ..milovala som sa s priatelom bez ochrany a meskaju mi kramy dva dni. nepocitujem ziadne prejavy , ze by som ich mala dostat. nezvykli mi meskat. kedy mam ist ku gynekologovi? staci po piatich dnoch? v pondelok? ak by som nedostala... mam obavy.
njn ale nepolozil si ziadnu otazku..ale ja ti poviem len to ze tehotna byt moze...hm co uz
pocujte baby mam taku otazku asi to uz bude tyzden co som mal som pohlavany styk s frajerko bohuzial bez kondomu ako nahle som zacitil ze nieco tak sme prestali ale uz jej meskaju krami je pravda ze ich ma dost nepravidelne ale som z toho nervozny a dost odpiste pls dakujem
ja viem ze po par dnoch nemozem mat priznaky ale co ak som uz mesiac tehotna neviem ... bojim sa som este mlada...ja sa len pytam ci je tam ta moznost mskania menstruacie ??
daniela po par dnoch nemozes mat tehotenske priznaky
Chcem sa opytat..ked mam silny zapal mocovych ciest ..moze mi meskat menstruacia?meska mi uz 5ty den ..moze to byt stresom?minuly tyzden sme mali stuzkovu a stres bol velky..zatial necitim ziadne priznaky tehotenstva..ani prsia sa mi nezvacsili..ani ranna nevolnost..no ja uz neviem:(
Chcem sa opytat..ked mam silny zapal mocovych ciest ..moze mi meskat menstruacia?meska mi uz 5ty den ..moze to byt stresom?minuly tyzden sme mali stuzkovu a stres bol velky..zatial necitim ziadne priznaky tehotenstva..ani prsia sa mi nezvacsili..ani ranna nevolnost..no ja uz neviem:(