akoze mam trošku stres...meskaju mi kramy 5 dni a meskenie sa mi nikdy nestava...milovala som sa s priatelom na 4 den po skonceni predchadzajuceho menzesu a samozrejme s kondomom...robila som si tehotensky test kupeny normalne v lekarni,bol negativny...moze sa stat ze sa test mohol mylit?
ked meška menstruacia a tehotensky test je negativny...
ahojte...... vidim,ze tu je vela otazok podobnych ako mam ja,ale potrebovala by som ajtak poradit. o babetko sa snazime,vyratala som si plodne dni a podla toho sme sa riadili.na siedmi den po plodnych dnoch som si robila test a bol negativny. lenze teraz mi meskaju kramy uz siesty den tak som si spravila test a zas bol negativny, stale mam pocit ze mam dostat kramy a nic. a teraz mam taky problem,ze chceme ist s priatelom do welnessu a bojim sa, ze ak by som predsa len bola tehotna a pojdem do horucej vody tak potratim lebo tehotne sa nemozu kupat v horucej vode,ze im hrozi potrat....vedeli by ste mi poradit? dakujem
noo i tak ti dakujem :)) a autorkou niesom
uz ti bolo poradene, ked neveris 6 testom tak chod k psychologovi, ten ti to snad z hlavy vytlcie
a uz sa nepytaj, ci nie si tehotna, lebo NIE SI
som presvedcena, ze ty si autorkou tej temy,
niesom autorkou len potrebujem nejako ukludnit a nemam sa s kym poradit
ty si autorkou tejto temy, ze????
preboha ved ked ti byva zle rok, tak ako to mozes spajat s tehotenstvom? ved sa zamysli dievca...si jednoducho paranoidna
blondula.takze mozem byt pokojna a verit testom vravis? ja uz si fakt neviem vysvetlit z coho mi je zle.ale mam problemy aj so zaludkom tak mozno to nieje tehotenstvo ale len ten zaludok.
linda... ano,moc sa "usilujes" byt tehotna :DDD najlepsie je test robit si az ked ti meska menzes a rano z prveho mocu! ja som si robila testy 3 a vsetky boli pozitivne :D tiez som vtedy cakala,ze predsa bude negativny :DD a to som bola uz v druhom mesiaci :D
Marus tak myslis ze test by uz nieco ukazal?po mesiaci by snad mal nie? byva mi zle.ale ja mam taketo stavy uz rok.mozno si len moc namyslam ze?
nie nie si tehotna!!!!! sa uvedom, 6 testov je asi dost nie? a krvavy vytok pocas ovulacie je uplne normalny