Vzdychate pri sexe?

mita

mno ja by som sa vas cela spytat.ze ako vete ze baba dostane orgasmus???ja som podla mna ho este nemala pls odpovezte....

Ucitel

Aj moja holka nie vždy vzdychá...ale proste neboj sa toho. Keď Ti pripadá jeho vzdychanie pekné tak aj on čaká na to tvoje,neboj nebude sa smiať ale bude veľmi rád že Ťa môže počuť a vedieť že si to krásne užívaš skús pomaličky vzdychať s ním... najprv v duchu a časim pridávaj na itenzite.....
Alebo nemysli na hlúposti pri sexe či sa mu to bude páčiť a pod.... ale čo najviac sa uvolni a užívaj si to... a príde to možno samo....

oida

no teeeda.. napisem ze mam na vas otazku a
nijaku nenapisem XD SRY

no tak baby,(chalani)
zviknete viacej vzdychat ci stonat?
co je vyhodnejsie? :D
lepsie?:D

oida

baby(alebo aj chalani) mam na vas otazku..
je jedna vec vzdychat a stonat (ci ako to mam nazvat)
lebo vzdychanie je v pohode XD :P
ale to stonanie ma nejak nelaka .. teda nemam potrebu stonat...ale (v)zdycham rada
:D

D_nika

drakenko, to nemusi byt ze "drgnut si", ale proste mily romanticky vecer pri pohari vinka a potom krasne milovanie.. co je na tom zle? :))

a este k vzdychaniu... uz sa vas niekedy partner opytal, ci to nahodou "tak trosku nehrate??" ako ste reagovali ak ano??

lolita22

ked my vzdychame obaja, tak tomu hovorime vasnivy a burlivy sex, vcera styrikrat, boze - mam taku svalovku ze sa ani pohnut nemozem, este dobre ze mam volno:D