Ja mam totiz taky problem, ze to akosi nedokazem. Viem ze moj partner po tom straasne tuzi, ale mam v sebe nejaky blok. Proste sa hanbim.Mam v hlave kopec otazok, ci mu to nebude pripadat smiesne...On vzdycha a je to krasne. Ako to mam prekonat?
Vzdychate pri sexe?
No veď je to tvoja vec =) Ja ti nechcem nič vyvrávať. Ale ja by som to nechcel...
ja som to nemyslela tak ze vzdy ked ideme na to tak sa opijem:D ale stava sa mi ze sa v meste opijem a pridem domov a mam sex s priatelom a vtedy naozaj nemam zabrany :D
Aj tak mi to príde divné.... Veď sex si máš užiť taký aký je, a nie si pred tým niečo drgnúť aby boj "jednoduchší".
drakenko este som opita neskusala sexovat.Pochybujem, ze by s tym priatel suhlasil. On ma totiz este opitu ani nevidel a to sme spolu uz par mesiacov. Myslim si ale, ze take vinko nemoze nic pokazit. Len odburava zabrany, clovek sa viac uvolni...
teda to co napisala v otazke... uplne to suhlasi
drakenko,
odpoved je presne taka ista ako napisala emka98.
Nepríde vám divné sexovať opití/é?
Čo sa toho týka... Je to dosť vzrušujúce, tak by aj mňa zaujímalo prečo je frajerka potichu :D
:-))) No ja to mam tiez naordinovane. Ale neviem ci budem dost odvazna. Mne nepomaha ani ten alkohol, aj ked je pravda, ze som vtedy naruzivejsie. Chystame sa vikendovat osamote na chate, tak dufam, ze nieco zo seba vypustim:-))
ja vzdycham, len problem je, ked ma rodicov vo vedlajsej izbe :D to by som bola najradsej, keby mi na hlavu zatlacil vankus alebo co :D :D a som sa s nim o tom aj bavila, jeho strasne vzrusuje, ked vzdycham, ale on je dost tichy, lebo sa tiez citi zvlastne, ked vzdycha, ale mne to pride tak neskutocne sexi!! :D ma to naordinovane na najblizsie milovanie :D hihi
ja vzdycham malokedy. lebo sa tiez hanbim. ale ked som opita tak vydavam ine zvuky :D